Kalorifer açıkken titreme?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bugün kırmızı ışıkta farkettim, kaloriferi 1.derecede bile açsam sanki eskisine göre biraz daha fazla titreme yapıyor. Yağmurluydu hava çok da farkedemedim ama titremeyi otoparka parkettiğimde son kez denedim yine de hem ses olarak hem de titreşim olarak artış var gibi. Bu normal midir?

Bir de bir su birikintisinden biraz hızlı geçtim acaba onunla falan alakası olabilir mi?

Ynt: Kalorifer açıkken titreme?

her zaman yaşadığımız kronik sorun ilk kalkışa da etkisi oldukça hissedilir ...

daha ilginç bişey keşfettim (edition aracım)  kalorifer açıkken 1.kademede virajları dönerlen e-5 üst bağlantı yolunda mesela.. keskin virajlarda içeri soğuk hava geliyor  özellikle ayak kısmına çok denedim virajlarda k.çım donuyo keskin virajlarda :))))

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
daha ilginç bişey keşfettim (edition aracım)  kalorifer açıkken 1.kademede virajları dönerlen e-5 üst bağlantı yolunda mesela.. keskin virajlarda içeri soğuk hava geliyor  özellikle ayak kısmına çok denedim virajlarda k.çım donuyo keskin virajlarda :))))

Hahaha :D :D İlk defa böyle bir problem duyuyorum hocam :)) Bende de 2013 Edition var, böyle bir problemle karşılaşmadım. Aksine virajlara hızlı girince adrenalin yükseldiğinden malum bölge terliyor :D

Ynt: Ynt: Ynt: Kalorifer açıkken titreme?

wave61 link' Alıntı:
her zaman yaşadığımız kronik sorun ilk kalkışa da etkisi oldukça hissedilir ...
Kronikse yapacak bişey yok mu yani?

Ynt: Ynt: Ynt: Kalorifer açıkken titreme?

kaanrevan link' Alıntı:
Kronikse yapacak bişey yok mu yani?

kafaya takmamanız gerektiğini düşünüyorum lakin astraya iyice alışmayı başarırsanız gamsız bir adam oluverirsiniz ben oluyorum yavaş yavaş :D

klima kapalı iken sadece fan devrede ise titreme yapıyorsa fan motorunun balansından kaynaklanıyor olabilir. ses konusuna gelince fan üfleme sesi illaki olacak bu normal birşey zaten.
klima açıkken titreme sorunu makyajsız 2011 model 1,3 dizel astrası olan arkadaşımda vardı. serviste yazılım yüklediler sorun kalmadı.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Kalorifer açıkken titreme?

wave61 link' Alıntı:
kafaya takmamanız gerektiğini düşünüyorum lakin astraya iyice alışmayı başarırsanız gamsız bir adam oluverirsiniz ben oluyorum yavaş yavaş :D
Peki ya Kılodya Şifır reklamı? İlerde bu durumdan dolayı kulaklarını çınlatırmıyız?

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Kalorifer açıkken titreme?

kaanrevan link' Alıntı:
Peki ya Kılodya Şifır reklamı? İlerde bu durumdan dolayı kulaklarını çınlatırmıyız?
adı üstünde reklam , herşeyine inanmamak lazım.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Kalorifer açıkken titreme?

firstemperor link' Alıntı:
adı üstünde reklam , herşeyine inanmamak lazım.
Evet reklam ama çok iddialı oldu sanki. Olağan durumlardan dolayı yarın birgün bir kalırsak bir yerde (Allah korusun kimsenin başına gelmesin) ne  kadar çekemeyen arkadaş varsa yüksek sesli gülmek için pusuda bekleyorlarmış gibi bir hava esiyor çevremde.

Geri