Arkadaşlar kaloriferi açınca pis bir koku geliyor. arabayı bakıma sokmuştum, polen filtresi değişti. Aklıma birtek o geliyor. Başka neden olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klima ve kalorifer tesisatını temizlemeye yarayan bir ilaç vardı kış bittiğinde yapılmasında faydası olan bir üründü ismini hatırlamıyorum ama forumda resimli olarak anlatımıştı
klima temizleme spreyi diye arat olması lazım bende bu günlerde öyle bir ürün düşünüyorum şimdi forumda onu konuyu arayacam bulursam linkini burdan paylaşırım
tahliye borusunu temizleyin artı ben hastanelerdeki dezenfekte spay olarak var bende hanım Almanyadan getirmiş idi onu kullandım iki senedir yok,en güzeli ve en ucuz yolu budur. torpidoyu söküp polen filitresini çıkarın, peteğe bolca sıkın,sonra iç sirkulasyona getirip ful ayara getirin arabadan çıkın kapıları kapatın(nefes almayın) on dakika bekleyin sonra polen ve kapağı kapatın torpitoyu monta edin göreceksiniz koku kalmayacak.Benimkide aynı alalı çok olmadı polen filt. değişti durum değişmedi çemene benzer bir koku var peteğe ve giden yoldaki hortum baktırca ,bu konuda cahilim baska önerisi olan varsa.....