Herkese merhabalar arkadaşlar. İki gün önce öğle saatlerinde hava ciddi anlamda sıcaktı ve aracımı da biraz performanslı kullandım daha sonra benzinliğe yakıt almak için durdum yakıt parasını vermek için arabadan indim parayı verip arabaya tekrar döndüğümde baktım ki; aracın ayağa hava üfleyen kalorifer gözlerinden paspasların üzerine su akmış. Kaputu açtım motor suyuna baktım haliyle eksilmişti daha sonra suyu tamamladım ve aracımı çalıştırdım. Bir 10dk kadar rolantide çalıştı ancak ne bir kaçak, ne bir su eksiltme, nede paspaslarda bir ıslanma yoktu. Bunun üzerine yola koyuldum ve eve geldim hala bir sıkıntı yoktu. İki gün içinde yaklaşık 40km kadar yol yaptım ve hala bir sıkıntı yoktu. Ancak bugün tekrar aracımı performanslı olarak kullandım ve eve geldiğimde baktım paspaslarda önceki kadar çok değildi ancak bir ıslanma olmuştu.
Özetle aracımı sakin kullanınca hiç bir sıkıntı yok ancak performanslı kullandığım zaman dediğim gibi ayağa hava üfleyen kalorifer gözlerinden, yolcu ve sürücü paspalarına iki tarafa birden su sızıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Özetle aracımı sakin kullanınca hiç bir sıkıntı yok ancak performanslı kullandığım zaman dediğim gibi ayağa hava üfleyen kalorifer gözlerinden, yolcu ve sürücü paspalarına iki tarafa birden su sızıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Şimdiden herkese teşekkürler.