Kameramdan Kaçamadı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M@honi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ankara nın herhalde sayılı GT lerinden birini yakaladım.Araç tek kelimeyle mükemmel.Resimlerdekinden çok daha güzel resmen aşık oldum:o acayip geniş duruyor tam bi ortam arabası S2000 falan hikaye o kadar diyim
goruntu133ae5.jpg

bu aleti konya yolunda opalda gördüm dehşet bişey.. özellikle göstergeler öle derin ki manyak olmuş ya

bende opalda incelemiştim güzel bi araç ama yinede bi s2000 in yerini tutacağını zannetmiyorum zaten s2000 in makyajlı kasası çıkıo yurtdışında buraya getirirler mi bilmem ama s2000 bence daha etkileyici bi araç tabi bu bnm görüşüm ama gt de umduumdan daha güzel olmuş hakkını yemeyelim

bende opalda incelemiştim güzel bi araç ama yinede bi s2000 in yerini tutacağını zannetmiyorum zaten s2000 in makyajlı kasası çıkıo yurtdışında buraya getirirler mi bilmem ama s2000 bence daha etkileyici bi araç tabi bu bnm görüşüm ama gt de umduumdan daha güzel olmuş hakkını yemeyelim

yolda görmen lazım S2000 yalan

wallahi süper bi araç :) ben çok istiorum ama işte mali durumlar. 2.0 260 hp turbo ecotec® 0-100 ü 5.7 saniye arkadan itişli . mükemmel bi opel.

Son düzenleme:
o ne yaw şoktayım

Geri