kanatlı astra :)

Bu araca apaci demek biraz abartı olur, işçilik güzel, aracı çokda bozmamış. böyle birşey yapmam, modifiye adına iyi olmuş bence.

Kaç Aylık Konu Hortlamış :D

Modifiye olarak biraz fazla abartı olmuş ama sonuçta zevk meselesi... Çok fena değil güzel olmuş aslında... Zevk ve Renk Meselesi...:)

harika bi araç. bende sahibindende görmüştüm. ilgi link hatalı şu an. hala ilanda mı acaba? güncel fiyatı nedir öyleyse?

Linki Actıgım Zaman Baska Bir Arabanın İlanı Çıkıyor.

güzel duruyor:)sahibi daha ust seviyede bi arac almak yerine herhalde cok sevdigi g kasasını bu hale getirip icindeki hevesini arabasına yansıtmıs.arabasıda yoldan gecerken bakılcak cinsten ama cok şık duruyor gercekten sahıbı uyemi bu formda aramızdaysa kac para harcadı bızımle paylasırsa cok mutlu oluruz:D

bu araba kaç sene önce yapıldı, o zaman da abartı işler çıkarmak modaydı ve herkes de çok beğeniyordu:)o zamanları unutmamak gerek bence:D

Ben İlana Gecen Sene Bu sıralarda bakıyordum cokta hosuma gıdıyorda adamın zaten 2.arabasıymıs bu parası varkı yaptırıyor bır cok hondaya yapılan modıfıyeden cok daha guzel ılan kaldıralı sanırım 3-4ay oluyor en son gordugumde fıyat 29bin di sanırım

Geri