Kaza tarihi olmadan değişen parçaları sorgulatabiliyor muyuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah sorun yoktur..Benim isteğim sizin zarar görmemeniz..Bu tip olaylar benim çok canımı sıkıyor..Beni rahatsız eden değişimler şunlar;Radyatör fanı ve motoru,motor alt muhafazası,çamurluk ön sol davlumbazı...Yani sanırım sol tekerin ordan şiddetli bir şekilde çarpma olmuş..Bu çarmanın etkisi ile motor muhafazası radyatör ve aksamlarını,turbo borusunu(yağlanmadan dolayı değişiyse birşey diyemem ama 50 bindeki araçta bu olmaz değil ama bence biraz zor olur) değiştirecek darbe olmuş..Bu darbeye bağlı olarak airbagler açar diye düşünüyorum..Şuda var..Eğerki farklı zamanalrda olduysa bilemem tabi..Değişim ve hasar Tarihlerini göremiyorum..Dediğim gibi İNŞALLAH sizi üzecek bir durum yoktur..Temennim bu...Sadece İşin içinde Galeri olunca ve bu değişimleri görünce insan şüpheye düşüyor...
Gördüğüm kadarıyla bu araç ön tampon dahil bir kazaya karışmış tampon dahil olmak üzere radyatör değişmiş, listenin kabarık olması aldatmasın bu malzemelerin nerdeyse hepsi ön tamponda.
ben 50000 lik araçta 6180 tl hemde orjinal parçalarla yapılan tamiri çok büyük bulmadım açıkcası,evet aracınız bir kazaya karışmış ama önde fren yapan bir araca yavaş bile çarpsanız bu parçalarda hasar oluşabilir.birde bazı parçaları zarar olmasa bile sigorta nasılsa karşılıyor diye değiştiriyor servisler ,rakamı şişiriyor.bu noktada başka bir ekspere gösterin isterseniz.ama aracın kullanımında sıkıntı yoksa ve alıp satmak için değilde binmek için aldıysanız takmayın kullanın derim.ben corsa aracımla yağmurlu havada yolda bırakılan bir taşa çıkmıştım .alt takım .konvertör,motor takozları egsozlar karter,karter koruma vb hepsi değişmişti.bende istemiştim gerçi bakım gibi düşünmüştüm,ama eğer aracın kaskosu olmasa ve ben kendim tamir edecek olsam sadece 250 tl bir karter kırığı vardı.geri kalan aksamı değiştirmeye bile gerek yoktu.benzer bir durum olmuş sanırım.airbaglerde açılmamıştı.benim kazamda,benzer bir kazayı bir akrabam yaptı daha geçe hafta,servis en ufak bir hasar olmayan çamurluk ve kaputu kayma var diye komple değiştirmeye kalktı .müdahale ettik,hiç biri değişmeden ve boyanmadan tamirat tammalandı.benzer bir durum olabilir içinizi ferah tutun bence,
Yetkili serviste bu işlemler olduysa,olabilir..Yani onlar parçaları söküp takmak yerine sıfır ürünü monte ederler...Ben aslında fiyattan çok değişen parçalar taktım...Birde işin içinde galerici olunca !..Benim amacım,eğer eksik bilgi verdilerse bunun ortaya çıkması ve bu ücretin bir kısmının geri alınması..Çünki satarken fiyatı düşecektir..Neyse,İnşallah gönlüne göre çıkar herşey..