Kapadokya Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşallah bir dahaki seneye dahada kalabalık oluruz mustafa...;)geleneksel hale geldikçe sayının artacağını düşünüyorum...

Seneye çok var daha:) arada bir kaçamak yaparız heral :)

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim, çok güzel bir gün geçirdik ama yeraltına girmeyecektik, ölüyorum yorgunluktan yürüyemiyorum ya :D

Böyle güzel ve eğlenceli bir ortamda bulunduğum için çok mutluyum...Bahadır ve ibrahim arkadaşıma , bu buluşmada öncülük ettikleri için çok teşekkür ederim...Özgüç abi'ye ayrı bir teşekkür ediyorum.Yıllardır orada yaşamasının verdiği avantajla bizleri yabancılık çekmeden gezdirdi...Bu kısa sürede bundan güzeli olamazdı...Bu arada fotoları eksik buldum...yolda seyir halinde çekilen yüzlerce foto kayıp...:) Bu arada topraktan sanat yaparken çekilen fotolarım hepisi tescilli haaa...:D

İbrahim benim fotoların telif hakları saklı bak...:D Başka biryerde görmiyim...:D

Son düzenleme:
Gelmeyen yada gelemeyen arkadaşlar çok şey kaybetti çoookk....

6xv98.jpg

Kaçın kaçın, arkanızdan koca kamyon geliyor :). Bir de İzmir'lilere özgürlüklerine çok düşkün oluyorlar diye bahane bulursunuz, İzmir'lilerin yol kapattığımızı hiç gördünüz mü? :) :) :)

Böyle güzel ve eğlenceli bir ortamda bulunduğum için çok mutluyum...Bahadır ve ibrahim arkadaşıma , bu buluşmada öncülük ettikleri için çok teşekkür ederim...Özgüç abi'ye ayrı bir teşekkür ediyorum.Yıllardır orada yaşamasının verdiği avantajla bizleri yabancılık çekmeden gezdirdi...Bu kısa sürede bundan güzeli olamazdı...Bu arada fotoları eksik buldum...yolda seyir halinde çekilen yüzlerce foto kayıp...:) Bu arada topraktan sanat yaparken çekilen fotolarım hepisi tescilli haaa...:D

İbrahim benim fotoların telif hakları saklı bak...:D Başka biryerde görmiyim...:D

sizlerlede olmak gerçekten çok güzeldi...ordaki gönlü güzel insanlarla birarada olmak herkese nasip olmaz...ünal abi bu arada fotoğraflar eksik değil...araçlar seyir halindeyken çekilen fotolarda var vakit buldukca eklemeye çalısacagım...ama seyir halinde daha çok videolar var yakında videoyuda ekliyeceğim...;)

Geri