Bana göre firma malına sahip çıkmalı ve müşteriyi üzen bayileri kesin kez firma olarak kapamaları gerek... ve herkes artık bayi vermemeleri şart... harbiden bayiler yüzünden millet opelden buz gibi soğumakta....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte uzun zamandan bu yana araçlara bakmak için firmaları dolaşıyorum opisten girdim içeri kim kime dum duma neyse gezdim dolaştım araçlara filan baktım sonra çıkıp başka bir firmaya gittim. Kapıda hoş geldiniz diyen biri sonra ikramlar filan sonra araçlara bakarken teknik bilgi ister misiniz? diyen bir eleman... sonra çay kahve soğuk içecekler... sonra hangi aracın ne kadar bakım ücreti olduğu hakkında bilgiler... ulan dedim buradan araba almasam bile alasım geldi
erpaş kapattımı ya ? 2 ay önce açıktı
Nadir benim çok sinirlendiğim bir durum var, bir dükkanın vitrinine bakarken içeriden sırtlan tipli birisinin hemen dışarıya çıkıp "içeride başka çeşitlerimiz de var" diyerek anında yanımda bitmesidir, veya dükkan içerisinde dolaşırken arkamdan satış görevlisinin peşime takılmasıdır. Ulan ben ne görme engelliyim ne de hırsız, yardım istesem söylerim. Bana göre müşteri özgürce dolaşmalı, sık boğaz edilmemeli özellikle de bir halt bilmeyen kişiler tarafından makasa alınmamalıdır. Bir keresinde eleman "aracın motoru 16 V" dedi. Ben de "o kadar valfi nereye sığdırmışlar, motor üzerinde gösterirmisiniz" dedim, eleman kaputu dahi açamadı :sopa:.
internette açık gözüküyor hala showroomları. gerçi sahibi bildiğiniz hanzo yeliz abla daha iyi bilirSERVİS OLARAK BAKILMIŞ OLAYA, AMA SATIŞ GALERİLERİ DE KAPANIYOR BİRLİKTE. ADAM OPEL SATSA YADA SATARKEN KAR ETSE, AÇIK TUTARDI HERHALDE?
Satıştan çekilmiş, satamazsa yetkiliye de müşteri bulamaz kapatır görüşündeyim.
Heheheheh kapıtu açamayan ve 16V abooooo
Nadir benim çok sinirlendiğim bir durum var, bir dükkanın vitrinine bakarken içeriden sırtlan tipli birisinin hemen dışarıya çıkıp "içeride başka çeşitlerimiz de var" diyerek anında yanımda bitmesidir, veya dükkan içerisinde dolaşırken arkamdan satış görevlisinin peşime takılmasıdır. Ulan ben ne görme engelliyim ne de hırsız, yardım istesem söylerim. Bana göre müşteri özgürce dolaşmalı, sık boğaz edilmemeli özellikle de bir halt bilmeyen kişiler tarafından makasa alınmamalıdır. Bir keresinde eleman "aracın motoru 16 V" dedi. Ben de "o kadar valfi nereye sığdırmışlar, motor üzerinde gösterirmisiniz" dedim, eleman kaputu dahi açamadı :sopa:.