kapı açıkmışcasına gelen tıkırtı ve çözümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kapı açıkmışcasına gelen tıkırtı ve çözümü

ylc link' Alıntı:
Hakan kardeşim sprey'i direk fitillere mi sıkıyoruz yoksa bir süngere sıkıp mı sürüyoruz?

evet Yalçıncım direkt temiz fitillere sıkıyoruz. hatta onun ince uç aparatı olacak onunla daha rahat sıkabilirsin. Nasıl kolayına geliyorsa. kolay gelsin :)

ozgun88 link' Alıntı:
evet Yalçıncım direkt temiz fitillere sıkıyoruz. hatta onun ince uç aparatı olacak onunla daha rahat sıkabilirsin. Nasıl kolayına geliyorsa. kolay gelsin :)
Teşekkürler hakancım. Fitil dışına kayarsa sıkıntı olmaz umarım. Toz toplama v.b.

ylc link' Alıntı:
Teşekkürler hakancım. Fitil dışına kayarsa sıkıntı olmaz umarım. Toz toplama v.b.

en son iş bitince fazlalıkları bezle hafiften alırken oralarıda alırsın Yalçınım hiçbir sıkıntı olmaz ben geçen seneden beri ara ara bu işlemi yapıyorum hatta aklıma gelince bugün yine yaptım  :D

Teşekkür ederim hakancım.

+1 Hakan'cım bilgilendirme için teşekkürler...

Ynt:

Süpersin hakan. Teşekkürler paylaşım için.  Hemen yarın bir kutu alıp dediğin gibi uygulayacağım.

Ynt:

WeReWoLF link' Alıntı:
Süpersin hakan. Teşekkürler paylaşım için.  Hemen yarın bir kutu alıp dediğin gibi uygulayacağım.

Rica ederim Yavuz Abi :) kapılarda boşluk varsa ayarlatman gerekecek ekstradan abi,  yarın kontrolünü dediğim şekilde yapabilirsin

Ynt:

ozgun88 link' Alıntı:
Rica ederim Yavuz Abi :) kapılarda boşluk varsa ayarlatman gerekecek ekstradan abi,  yarın kontrolünü dediğim şekilde yapabilirsin

Gecen götürdüm servise bir sıkıntı yok dediler. Ben de çıktım geldim. :)

Geri