kapı acma yerine led uygulaması resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sagol Hakan Kardes Bİ Numarasin ....

mdellal' Alıntı:
Link ölmüş arkadaşım ...

simdi denedim link saglam free ye tıkla zaman verir geri sayar 30 sn civarı sonra sifre cıkar yanda kutucuga sifreyi gir ok

Rapid den dosya indirmeyi biliyorum sağol.Ama free ye tıkladığımda gelen kutucuğa yandaki harf-rakamları yazıp ok deyince şöyle bi hta veriyo : '' Download-Ticket nicht bereit.Javascript Fehler? '' Sorun bende galiba ???

ewet bi sorun var halletmeye calısıcam

mdellal' Alıntı:
Rapid den dosya indirmeyi biliyorum sağol.Ama free ye tıkladığımda gelen kutucuğa yandaki harf-rakamları yazıp ok deyince şöyle bi hta veriyo : '' Download-Ticket nicht bereit.Javascript Fehler? '' Sorun bende galiba ???
tahminimce firefox kullanıyorsun ve javascript engelleme extension ını indirip kullanmışsın..

cozum:bu uyarı cıktıgı zaman muhtemelen sayfanın altında sarı bir bant belirir ve o bantın en sagında secenekler olur..orayı tıklayıp "rapidshare.de sitesine izin ver" diye bir ibareyi tıklarsan bundan sonra rapid de sorun cekmezsin ..cunku o saniyelerin gerisayımını elemanlar java ile yazmış ..

not:simdi goruyorumki saniye geri sayımında bir sorun yokmuş sanırım cunku rakam ve harf yazımını başarmıssın..o zaman bu cozum senin icin olmayabilir

o uyarıyı verdiğinde explorerdaki adresi direk yine seçin ve ENTER layın...
olmaz ise birkaç defa deneyin, düzelmesi gerekiyor...

Geri