Kapı altı ışıklı logo...

Memduh bey
öncelikle uygulama çok güzel ve şık olmuş
güle güle kullanın .
Ben Burdur da yaşıyorum. Antalya da yaptırdım demişsiniz. Yaptırdığınız elektrikçi ünvan veya adresi mevcut mudur.
Yazabilir misiniz.

Memduh bey
öncelikle uygulama çok güzel ve şık olmuş
güle güle kullanın .
Ben Burdur da yaşıyorum. Antalya da yaptırdım demişsiniz. Yaptırdığınız elektrikçi ünvan veya adresi mevcut mudur.
Yazabilir misiniz.

çok teşekkürederim. benim burda elektirkçi arkadaşım var ona söylemiştim saolsun yaptırıp getirtti. adamların sitesinin ismini veriyim ordan irtibata geçersin.
http://www.mertmod.com

bence gereksiz bir uygulama

arkadaslar kendimiz yapabilirmiyiz opel astra h de nereleri sökmemiz gerekiyor kapıyı anladık elektrık ıcın kablo baglantısını nereye yapacagız bılgılendırırmısınız?

ECANER bende burdurda yasiyorum ben yaptirdim ozelden ulas bana sana anlatayim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada yazmam doğrumu bilmem ama benim aradığım aracın ön panjurdaki ve bagajdaki bulunan ope l amblemini değiştirip ledli opel logosu taktırmak. izmirde bu işi yapan satan yer varmı

Burada yazmam doğrumu bilmem ama benim aradığım aracın ön panjurdaki ve bagajdaki bulunan ope l amblemini değiştirip ledli opel logosu taktırmak. izmirde bu işi yapan satan yer varmı

aliexpreste o ürün var alıp elektrikçide daha ucuza taktırabilirsiniz

lazım olan varsa 1 takım var bende kullanılmamış sıfır kutusunda. ilgilenen olursa satabilirim

Geri