- Konuyu Başlatan
nerde o usta gidelim boyatalim 2 kisi gidince ucuzada olur ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
walla kaptan cakalım birer avukat verelim mahkemeye a.i.h.m de olabilir hatta ben yan marşipelleri kapı kollarını ve aynaları boyatacagım mercekli xenon takacagım ama bunları yapacak ankara da güvendigim bi yer hala bulamadımEn iyisi biz üçkişi bir araya gelip Opeli mahkemeye verelim,belki birşey tuttururuz.Buneya orayı boyat burayı boyat olmadı folyo,suçumuz Esentia almakmı?
Burda olsan yardımcı olurdum ama Ankaraya izinden izine geliyorum (bayramda ordayım)ancak.Başkentte aradığın herşeyi buluyorsun ama işçilik pahallı malesef.walla kaptan cakalım birer avukat verelim mahkemeye a.i.h.m de olabilir hatta ben yan marşipelleri kapı kollarını ve aynaları boyatacagım mercekli xenon takacagım ama bunları yapacak ankara da güvendigim bi yer hala bulamadım
haklısın walla ve verilen paraya degecek mi diye de bi soru war şahsen aklımda bende bayramda sonra şaşmaz da iice bi dolaşacam xenon ve boya için temiz ucuz bişeyler bulursam paylaşırım sizlerle bu arada sizin arabanın ön siyah folyo da gercekten güzel olmuş ve ledlerde güzel onları nerede yaptırdınızz ?Burda olsan yardımcı olurdum ama Ankaraya izinden izine geliyorum (bayramda ordayım)ancak.Başkentte aradığın herşeyi buluyorsun ama işçilik pahallı malesef.
Oda burda yapıldı.haklısın walla ve verilen paraya degecek mi diye de bi soru war şahsen aklımda bende bayramda sonra şaşmaz da iice bi dolaşacam xenon ve boya için temiz ucuz bişeyler bulursam paylaşırım sizlerle bu arada sizin arabanın ön siyah folyo da gercekten güzel olmuş ve ledlerde güzel onları nerede yaptırdınızz ?
est. kaptan ne kusuruOda burda yapıldı.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=32623&page=4 Acil bir işim çıktığı için kısa cevap oldu,kusura bakma Mustafa.