kapı çıtaları iptali

Astra G lerde geçmeli.Çıtaların altında 3 er tane delik var.Benim aracın rengi metalik Gri.Sanayide usta çıtaları çıkardı.Önce zımpara,macun vs.vs. ile üstündeki pütürleri aldı, sonrada aracın renginde boyadı.Sizde bu işlemi yaptırın.Ben kapı kollarıyla beraber boyattıydım gayet hoş oldu.

Çıtaları boyatan arkadaşlar plastik astar ile boyattı muhtemelen bu sebeple verilen fiyatlar biraz yüksek.Sizden ricam boyattığınız fiyatı ve kullandığınız zamana rağmen varsa dezavatajlarını (boyada solma,dökülme çizik gibi) yazabilirmisiniz.Önceki iki aracım fabrika çıkışı boyalıydı bu boyasız bende boyatıcam ama aldığım fiyatlar genelde ederinden fazla gibi geldi.Dendiği kadarı ile plastik astra çok pahalıymış.

Kapı çıtalarını kapı kollarını vs plastik parçaları boyarken iyice zımparalayıp bi ilaç sürüyorlar bu ilaç dedikleri maddeninde kaliteli olması gerekiyor yoksa boyada atmalar çatlamalar oluyo ona göre güvendiğin kaliteli iş yapan bir boyacıya gitmen lazım. ilacı atıp ilaç kuruduktan sonrada boya atıyorlar üstüne. ben kapı kolları kapı çıtaları ayna kapağını boyatmayı sormuştum 130 mu 150 mi öyle bi fiyat istemişlerdi..

kapı kollarınıda boyatın ama ;)

Kapı çıtalarını kapı kollarını vs plastik parçaları boyarken iyice zımparalayıp bi ilaç sürüyorlar bu ilaç dedikleri maddeninde kaliteli olması gerekiyor yoksa boyada atmalar çatlamalar oluyo ona göre güvendiğin kaliteli iş yapan bir boyacıya gitmen lazım. ilacı atıp ilaç kuruduktan sonrada boya atıyorlar üstüne. ben kapı kolları kapı çıtaları ayna kapağını boyatmayı sormuştum 130 mu 150 mi öyle bi fiyat istemişlerdi..

oo çokmuş 130 150 onu boyatmaya vereceğime kapı çıtalarını söktürür macun attırır boyattırırım kapı çıtaları olmadan daha şık durcak gibi geliyo gözüme bi deneyeyim yada photshopla o halde bi göreyim yaptırabilirsem birine tabi sonra kesin kararımı veririm.

Benimde aldığım fiyat buna yakındı ama esas para zaten plastik astar.Boyacının dediğine göre benim arabaya sadece 80 tl astra kullanıcakmış...

Söktürüp macunlatıp boyattıgınızda hem aracın 4 kapısı birden hasarlı damgası yiyeceksiniz satarken hemde daha ucuz olacağını sanmıyorum.Malesef bu ülkede boya konusunda insanlara dert anlatamıyorsunuz malum...

ben satarken illa satıcam diye satmam arabamı tok satıcıyımdır istediğim fiyatı veren olursa satarım inanmayan almaz zaten o yüzden sorunum yok biras bakınayım sorup soruşturayımda gidip yaptırayım.

Kapı çıtaları çok yararlı birşey =) Ama gel gör ki bu kadar da kötü bir görüntü oluşturan başka parça yok =) Bu sebeple sökmek veya en azından boyatmak şart! Aracımda da bir hışımla söktüm, ama altındaki yapıştırmanın izlerini sökerken biraz zarar verdim boyaya. Lokal boya gereken birkaç 1-2cm'lik yer var =) Pişman mıyım... Hayır(!) :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de beyaz astra mın yan marşpiyelini ( tavsiye edilirse de ön tampon altı plastiğini) boyatmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

Konu hortlamış :D

Ben burda 100 tl ye çıtaları kapı kollarını maşpiyelleri bayattırıcam.

Geri