corsa c nin kapı çıtaları yapıştırma mı ? yok geçme flan mı? çıtaları sökmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde çıtaları söktüğünde otomobilin renk farkı belli olucak güneşten solan rengin çıta altındaki kalan ve korunan boya ile tutmayacaktır. Yani tabiri caizse amele yanığı dedikleri olay başına gelebilr.
arkadaşım öyle bişey yok renk farkı gibi ben 2 sene önce söktüm ve hala böyle kullanıyorum arabayı hiç bir sorun yok yanlış bilgi vermeyelim
Senin araba beyaz olduğundan olabilir. Ama metalik renkler biraz farklıdır
Bu arada senin arabayı geçen haliç köprüsünü orda gördüm cevizlibağ istikametine doğru ilerliyodun bi 15-20 gün olmuştur sanırım.Benim de bi düğüne yetişmem gerekiyodu hızlıydım yanından geçip gittim bende yanılmıyosam senin aracındı.
Senin araba beyaz olduğundan olabilir. Ama metalik renkler biraz farklıdır
Bu arada senin arabayı geçen haliç köprüsünü orda gördüm cevizlibağ istikametine doğru ilerliyodun bi 15-20 gün olmuştur sanırım.Benim de bi düğüne yetişmem gerekiyodu hızlıydım yanından geçip gittim bende yanılmıyosam senin aracındı.