Kapı çıtaları

iz kalacağını zannetmiyorum çünkü logolarıda yeni söktüm olsa onun altındada olurdu değilmi?

cok abarti bi iz kalmadiktan sonra cozumu mumkun...bazi kimyasallarla ayari yakalarsin,citalari cikardiginda darbelere acik metal,cikartmak cok kolay..ancak ben cikmis halini begenmiyorum ancak tabii ki arac senin..yapistirma onlar..rahatlikla yapabilirsin,,,,

usta renk farkı olmuyor bn 1.5 senelık kırmızı renk aracımdan soktum kapılara pasta cıla gec hıc bısı olmuo renkte.. kapı konusuna gelınce evet darbe dırekt kapıya gelıyor onada dıkkat etckesın sonucta kapıdakı cıta ufak hasarlarda yarıdmcı oluyor buyuk hsarda cıta felan dınlemez zatende sokmenı tavsıye ederım dıkkat edersen

Özellikle tek kapı olanlara çıtasız daha çok yakışıyo bence imzamdaki resimde olduğu gibi

bi cesaret adip sökemedim mesela söktüm diyelim gözüme hoş gelmedi tekrar yapıştırmam mümkünmüdür acaba

Kkan, bende aynı şeyi yapmayı düşünüyordum ama eğer park yerlerinde vs aracın fazla zaman geçiriyorsa, sökmek yerine aracın rengine boyatmanı tavsiye ederim. Çünkü arkadaşımın aracının yan tarafında çıtaların geldiği yerde en az 15-20 adet dikey izler oluştu, herkes kapısını dikkatli açmıyabiliyor. Bu sebeple boyatmanı tavsiye ediyorum. Hatta ben de boyatma konusunda araştırma içindeyim, bir katkı maddesi ile boyatmamız gerekiyor yoksa yıkamacılardaki su kompresörü bile belli zaman sonra plastik üzerinden boyayı yavaş yavaş atmaya başlıyor.

katkı maddesı degıl ılk astar atıyolar plastıgın uzerıne onun uzerıne boya yapılıyor...

İşte öyle birşeymiş... Ben de tam bilmiyorum, dedim ya, henüz yaptırmak için araştırmaya yeni başladım. :)

ben aracimin sag kapisindaki citasini degistirmistim ve boyarken astar attim,sonra da boya...2 sene oldu,hibisey olmadi,aksine rengi de cok iyi tutturdum...katki maddesi diyince acaba eksik mi yaptim diye sormustum..eksik yapmamisim...

Geri