kapı çıtalarını boyatma???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hkasap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
silikon vurdurduğunda burak es kaza benim gibi cayarda çıkarmaya çalışırsan altında kesinlikle iz kalacaktır ve çıkarırken kapı çıtalarında veya kolarda bozma olacaktır sakın sakın vurdurma silikon zaten çift taraflı band ile işini görürsün sen

yav oda çok basit bişi tutmaz gibi kollara sıktılar bitanesinde kayma vardı ertesi gün çıkarttırdım öyle çok bi iz yoktu.nyse kararsız kaldım zaten resmini çekip fotoş la uğraşan burdaki arkadaşa yollucam o bi göstersin hoş durursa vazgeçemem zaten:)

Krom bencede çok hoş durmaz gövde rengine boyatman daha şık olur.

yav oda çok basit bişi tutmaz gibi kollara sıktılar bitanesinde kayma vardı ertesi gün çıkarttırdım öyle çok bi iz yoktu.nyse kararsız kaldım zaten resmini çekip fotoş la uğraşan burdaki arkadaşa yollucam o bi göstersin hoş durursa vazgeçemem zaten:)
daha kaç günlükki o senin dediğin oldu ben 1 yıl üstüne söktüm kromları:D

bende boyattım usta çıkardı ve boyadı süper oldu dökülmede yapmadı

benimde yan marşpiyerler ve kapı çıtaları beyazlamaya başladı..acaba bendemi boyatsam ???*

bi ara bende çıtaları söktüm ama ön sağ kapıdaki çıtanın olduğu yerde iz kalmıştı baya belirgin şerid halinde belli oluyodu.çıtalar boyasızdı boyatıp yapıştırdılar özel serviste,güzel oldu..

Benim de boyalı hiç de sorun yok bence söktürme, o zaman zayıf duruyor araba...

Geri