kapı çıtası+tampon+kapı kolları+pasta cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaptaN55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaptaN55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.google-tc.com
arkadaşlar bugün şaşmazda bir ustaya gittim...kapı çitalarını, kapı kollarını, ön ve arka tampondaki siyah kısımları boyamaya ve de pasta cila çekmeye 300 ytl istedi...fiyat nasıl sizce?

iyi fiyat ama kapı kolları ve tamponları astarsız boya atarsa çıtır çıtır soyulur çok ufak bi darbede.

iyi fiyat ama kapı kolları ve tamponları astarsız boya atarsa çıtır çıtır soyulur çok ufak bi darbede.

onuda konuştum...astar boyayla yapıyoruz dedi...temiz işçilikleri var da...bi sorun var acaba yakışır mı :)

böyle yaptıran var mı resim koyabilir mi acaba?

Senin araba güzel değil ıhhh Yakışmaz.

Şaka şaka çokta güzel olur

gül sen aga senin arabayı bi buluyim akşam o tamponu beyaz folyoyla kaplamazsam bana da tezcan demesinler :)

arkadaşlar bugün şaşmazda bir ustaya gittim...kapı çitalarını, kapı kollarını, ön ve arka tampondaki siyah kısımları boyamaya ve de pasta cila çekmeye 300 ytl istedi...fiyat nasıl sizce?
bana kalsa hepsini krom kaplama yapardım
ben kapı kollarına,kapı çıtalarına,cam çıtalarına krom yaptım hepsi 240 ytl mal oldu bana en kısa zamanda resimleri eklicem

boya daha güzel olur bence... krom orjinal olmazsa arabalarda basit duruyo sakın deneme derim...

Geri