Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar sağ arka kapı dösemesinin üzerindeki kumaş kısım deforme oldu acaba değiştiren var mı yada oto döşemecilerde fabrika çıkışlı kumaşlardan bulup dösettirebilirmiyim ?
ulaş bey oto kingde bundan onceki arabamı yapptırdım ama bi işe yaramadı istedigim gibi olmadı bülent kardeşim memnun oldum bu arada kaliteli kumas dösemesi olan yerlerde bulma ihtimalim var mı acaba bikac yere bakıcam ama yarın kumaşı tutturmak mesele gibi gözüküyo ne dersiniz
ulaş bey oto kingde bundan onceki arabamı yapptırdım ama bi işe yaramadı istedigim gibi olmadı bülent kardeşim memnun oldum bu arada kaliteli kumas dösemesi olan yerlerde bulma ihtimalim var mı acaba bikac yere bakıcam ama yarın kumaşı tutturmak mesele gibi gözüküyo ne dersiniz
kardeşim kazalı arabaların parçalarıını servisteki orjinnal parcaddan pahalıya satıyor adamlar akalım bikaç düsündügün yer var dösemeci halldebilirsen o şekilde halledicem olmasa kulllanırız o şekilde