kapı döşemesideki kumaş yırtıldı?

caglayan55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar sağ arka kapı dösemesinin üzerindeki kumaş kısım deforme oldu acaba değiştiren var mı yada oto döşemecilerde fabrika çıkışlı kumaşlardan bulup dösettirebilirmiyim ?

Ynt: kapı döşemesideki kumaş yırtıldı?

otto zenit ve otoking gibi firmalar değişim yapmadan tamir ediyor bu tip yırtıkları.

Aynisini bulmaniz zor bence servistede komple kapi iciyle satiliyor biliyorum.
Bu arada bende fatsa liyim.  bravoo

ulaş bey oto kingde bundan onceki arabamı yapptırdım ama bi işe yaramadı istedigim gibi olmadı  bülent kardeşim memnun oldum bu arada kaliteli kumas dösemesi olan yerlerde bulma ihtimalim var mı acaba bikac yere bakıcam ama yarın  kumaşı tutturmak mesele gibi gözüküyo ne dersiniz

caglayan55 link' Alıntı:
ulaş bey oto kingde bundan onceki arabamı yapptırdım ama bi işe yaramadı istedigim gibi olmadı  bülent kardeşim memnun oldum bu arada kaliteli kumas dösemesi olan yerlerde bulma ihtimalim var mı acaba bikac yere bakıcam ama yarın  kumaşı tutturmak mesele gibi gözüküyo ne dersiniz
Dedigim gibi dosemecide biraz zor ama genede sansinizi deneyin derim.
İstanbulda olsa sansiniz biraz daha fazla olurdu.

caglayan55 link' Alıntı:
ozaman sahibinden de kazalı araç parçaları satan bazı yerler var oralardan bulup iletişime geçe bilirsiniz.

kardeşim kazalı arabaların parçalarıını servisteki orjinnal parcaddan pahalıya satıyor adamlar akalım bikaç düsündügün yer var dösemeci halldebilirsen o şekilde halledicem olmasa kulllanırız o şekilde ;)

Geri