KAPI EŞİĞİ SEÇİMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: KAPI EŞİĞİ SEÇİMİ

Ledli olan gayet fiyakalı duruyor ama fitillerin arasından geçecek de olsa amatör bir görünüm arz edecektir. Arkadaş şunu adamlar orijinalinde yapsa nolur ? Nolacak modifiyeciler kazanamaz  :'(

different link' Alıntı:

Plastik türü bişey mi metal krom kaplamalı mı 032questn

Işıklı olanlar hepsi maviyse araçlarımızın kırmızı ambiyans ışıklarıyla uyumsuz olacaktır , omsanın ürünü plastikse ben tavsiye etmem taktıran arkadaşımız yorum yazacaktır, orjinal her zaman orjinaldir.  greatt

niko22 link' Alıntı:
Plastik türü bişey mi metal krom kaplamalı mı 032questn

Işıklı olanlar hepsi maviyse araçlarımızın kırmızı ambiyans ışıklarıyla uyumsuz olacaktır , omsanın ürünü plastikse ben tavsiye etmem taktıran arkadaşımız yorum yazacaktır, orjinal her zaman orjinaldir.  greatt

Metal ve sağlam. Bu forumdan bir arkadaş başka bi markanınkinden taktırmış. Onun taktırdığı çok inceydi ve elle dokununca esneme yapıyodu. Ama benim taktırdığımda böyle bi sorun yok. Akşam fırsat bulursam fotolarının çeker koyarım.

different link' Alıntı:
Metal ve sağlam. Bu forumdan bir arkadaş başka bi markanınkinden taktırmış. Onun taktırdığı çok inceydi ve elle dokununca esneme yapıyodu. Ama benim taktırdığımda böyle bi sorun yok. Akşam fırsat bulursam fotolarının çeker koyarım.
Metal için çok uygun fiyat hemde 4 parça.

Bırazdan bende bıkac resım atayım bakın cok sık duruyor bence metal olanalr

spitemre link' Alıntı:
Bırazdan bende bıkac resım atayım bakın cok sık duruyor bence metal olanalr

Abi bekliyorum bende resimleri.

Geri