kapı ıcı kolları krom olurmu sonradan silverlinedaki gibi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurcan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dayanır ... kaç aydır kullanıyorum kapı kollarında bi problem yok.. konsolda yazın sıcaktan biraz atma yapmıştı ama zımparalayıp tekrar spreyliosun sorun kalmıo.. isteyen varsa metalik gri sprey ve ince sünger zımpara var..

dayanır ... kaç aydır kullanıyorum kapı kollarında bi problem yok.. konsolda yazın sıcaktan biraz atma yapmıştı ama zımparalayıp tekrar spreyliosun sorun kalmıo.. isteyen varsa metalik gri sprey ve ince sünger zımpara var..

Umut, boyanmış halinin fotosu varmı? bende bu kapı açma kollarına bir iyilik düşünüyorum, boyama iyi bir çözüm ise denenebilir? boyanın (marka,kod yada özelliği nedir) detay verebilirmisin sana zahmet

merhaba berker abi geçenlerde kapı kolları metalik olan geri kalan kısmı (vites hariç) bizim essentia larla aynı olan bi araç fotosu bulmuştum... sanada belki fikir verir diye ekliyorum... bu arada elektrikli ayna da yapsak keşke :D

bu arada umarım foto gözüküyodur..

11745993997104e5zd461jy9.jpg

meftun araç cosmoya benziyor ama değil yurtdışında farklı birçok kombinasyon var buda onlardan biri olabilir deri direksiyon :sorry: kurşun rengi orta kolson :cry:neyse :cry:bizimde olur bigün inşallah

Sagolasın Meftun, foto gözüküyor :) ya boyamayı yada ezgene nickli arkadaşın yaptığı gibi metal görünümlü kaplama ile kaplamayı deneyecegim de, ne zaman boş vakit bulacagim bende bilemiyorum...

fotodaki araç cozmo. bir arkadaşta da var, orta kısım kurşun rengi. ilkk gördüğümde bende sormuştum sen mi boyattın diye. orjinal haliymiş.

fotodaki araç cosmo değil cosmolarda elektronik iklim kontrollü klima standart oluyor yurtdışında türkiyeden farklı olarak birçok kombinasyon mecvut biride bu fotodaki özel sipariş üzerine orta konsol kurşun rengi dikkat ederseniz kapı açma kolları krom değil titanyum ve ilginçtir ki ibrelerde boooş tamamen isteğe bağlı üretilmiş birçok örnek var özellikle almanyada

boyayı aldım. zımpara tamam. astar eksik. ucuz yollu bulursam alınca self servis kısmında fotolu anlatımı koyarım.

aslında hepsi burda ya aboneyim. ama astar ellerinde yok muş. beklemedeyim.

Geri