Ynt: Kapı İçi Led Uygulaması....(Toplu Uygulama Listesi)..
hayırlı olsun çok şık olmuş güle güle kullanın
hayırlı olsun çok şık olmuş güle güle kullanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Me®t link' Alıntı:Semih abi yeni ledlerin hayırlı olsun.
Güle güle kullan.
İnşallah memnun kalmışsındır.
BurakyNk link' Alıntı:astaa bugün ben Doğan Beyi Aradığımda ordaymışsınız güzel olumuş uygulamanız 045thumbsup
BÖLENT link' Alıntı:Gule gule kullanin resimlerde isik fazla gibi gorunuyor ama eminim ciplak gozle daha şık gorunuyordur
Sanirim balmumcudaki yerlerinde yaptilar
Ayna altinida dusunun derim
ali-eti link' Alıntı:hayırlı olsun çok şık olmuş güle güle kullanın
araba link' Alıntı:Sagol Mert.Memnunum,oldukca guzel gorunuyorlar.Bu toplu uygulamdaki öncülügun icin tesekkurler tekrar.
grkng link' Alıntı:bu ledler sizin aracınızda çok parlak görünüyor daha önce yapılanlar bu kadar parlak değildi bu böyle biraz abartılı olmuş gibi geldi bana neredeyse komple kapı aydınlanmış
BÜLENT link' Alıntı:Buda benim aractaki orjinal cosmo led. [img=800x597]http://img.tapatalk.com/5e7a591b-7ee5-6827.jpg[/img]
grkng link' Alıntı:aradaki fark çok fazla görünüyor resimlerden orjinal cosmo ışığı çok tam kararında ne çok nede az anlamadığım daha önce gerçekte yaptıran arkadaşlar var onlarınki bu kadar parlamıyor yani bu son yapılan uygulamanın parlaklığının resimden olduğunu düşünmüyorum kapının alt tarafları baya aydınlık görünüyor yani led aşırı ışık veriyor