Kapı içi Tutamaç boya dökülmesi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanrevan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kapı içi Tutamaç boya dökülmesi ?

Sag kapi dosemem benim de degismisti gecen sene onda bi problem yok simdilik ama sofor tarafinin durumu bu.. arabayi baskasina vermeye korkuyorum:)

Ynt: Ynt: Kapı içi Tutamaç boya dökülmesi ?

MEHMETYEGİN link' Alıntı:
kocaeli ekcan kadar bir ☆☆☆ servis varmı adamlar iş yapmamak için ellerinden geleni yapıyor garantiye sokmak istemiyor para kazanamadığı işcilik alamadığı için aynısı oldu garantiye sokmak istemediler ☆☆☆☆.
Lütfen yorumlarınızda üslubunuzu bozmadan konuşun.

chiv link' Alıntı:
Buna benzer hatta bundan çok daha fazla deformasyon vardı benim kapı kollarında (özellikle sağ tarafta)

her 2 ön kapının iç döşemeleri garantiden değişti, iyileştirilmiş parçalar olduğu söylenmişti takılırken. Değişimin üzerinden 3-4 ay geçti en ufak deformasyon yok şimdilik.

Yeni parçalar sayesinde yeni üretim araçlarda bu sıkıntı yaşanmaz umarım. Aracın kabini yıpranmış göründüğü anda araç gözden düşüyor.

opas link' Alıntı:
Yeni parçalar sayesinde yeni üretim araçlarda bu sıkıntı yaşanmaz umarım. Aracın kabini yıpranmış göründüğü anda araç gözden düşüyor.

Evet kesinlikle

opas link' Alıntı:
aynen..

WeReWoLF link' Alıntı:
Lütfen yorumlarınızda üslubunuzu bozmadan konuşun.
ben de hiç yakıştıramadım. sayın editörüm arkadaşın yorumunu da silebilirsiniz bence bu foruma yakışmıyor.

Geri