Kapı kollarına Carbon Folyo uygulamam (Geniş anlatım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi Güzel olmuş ellerine sağlık. Saygılar.

murat kapı koluyla birleşik olan plastik kısma da çekersen güzel durur.

murat bey arac 2006 1,4 ruhsatta classic club yazıyor ama benim clubla karşılaştırınca dış ayna kapı kolları felan onda plastik aracı sıfır almış aldığı bayiyi arattık arac club değilmiş ve ruhsatta yanlış yazılmış diye öğrendik tam modeli şöyle geciyormuş astra classic 1,4 twinport sizin ruhsatta ne diye geciyor ve eğer yanlış yazılmışsa bu düzeltilebilir mi

Club paket seceneği twinport motor seceneği...

saol Murat, cok faydali bir paylasim olmus.. bence guzelde durmus.. kart numarasini aldim bu arada :D

karbonu nerden aldınız güzele benziyor.

nerdesin reco..
olum ayip ya, artik isin oldugunda msj atar oldun..:(
toplanin da bir dyno day yapin..

Son düzenleme:
2008 den sora üretilen yada satılan astra classiclerin hepsi baz model paket yoktu. Kapı kolları plastik, Sis farı yok, Dikiz aynalar siyah, kapı citaları siyah ise baz model 2005 lerde bitti diye biliyorum paket seceneği
bunlara ek olarak sis farları çelik jantlar gibi seçenekler sport paket olarak geçiyo bizimkindede kapı kolları çıtalar vs. dediğiniz gibi siyah ama sis farı vs sport paket olduğu için var.

çok şık durmuş. faydalı bir paylaşım sağolun denemeye değer

Reklamcılarda böylesini bulamadım düz mat siyah var hep :S nerden aldınız acaba?

Ben dikiz aynalarına yaptırmıştım sonra onları söktüm o söktüğüm parcaları kullandım arkadaşlar bir yerden satın almadım...

Bunlarda yeni :)

dscf4085s.jpg

dscf4091p.jpg

dscf40920.jpg

dscf4094x.jpg

Geri