Kapi kollarini boyama???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BARIŞ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BARIŞ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
kapı kollarını boyatmayı düşünüyorum ama alarmı nasıl etkiler yada her usta yapabilir mi bana maliyeti nedir boyatanlar memnun mu boya zamanla atıyor mu tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı bilen varsa lütfen yardımcı olsun..
araç corsa c çapa da oturuyorum

kapı kollarını kendin boyuyabilirsin dostum bence parçalanmaya gerenk yok boyacıya ona vereceğin parayla başka bişey alırsın boyamak istersen yardımcı olurum kardeşim...

ben benim arabanın kapı kollarını folyo ile kapladım boya gibi orjinal duruyo tavsiye ederim

alarm da nası bi etkileme yapabiliyor??

corsada çıkma boyalı bir kapı kolu bulabilirsen aynı renk olabilir.

ayrıca boyacılar 400 lira gibi bir fiytta isteyebilir senden nedeni boyadan çok pahalı ilaçlı bir astar çekiyolarmıs ondan gerci yinede çok para alıyorlar.

o özel astarı bulup servistende az bişey fıs fıs sıkın dersen daha ucuza mal olur gibime geliyor

ben boyattım herhangi bi atma olmadı plastiğin sert olmasından dolayı

alarm da nası bi etkileme yapabiliyor??

corsada çıkma boyalı bir kapı kolu bulabilirsen aynı renk olabilir.

ayrıca boyacılar 400 lira gibi bir fiytta isteyebilir senden nedeni boyadan çok pahalı ilaçlı bir astar çekiyolarmıs ondan gerci yinede çok para alıyorlar.

o özel astarı bulup servistende az bişey fıs fıs sıkın dersen daha ucuza mal olur gibime geliyor
alarmda nasıl bi etki yapar demişsin?kapı kolları sokuleceği için kilitleri nasıl etkileyeceğini merak ettim ayrıca tavsiyen için saol

Son düzenleme:
arkadaşlar bizim burda kaportacı arkadaş var ona sordum 100 tl istedi uygunmu sizce?
sadece kapı kollarını boyamaya

ben benim arabanın kapı kollarını folyo ile kapladım boya gibi orjinal duruyo tavsiye ederim
daha önce çıtalarla beraber onları da kaplatmıştım sonra hoş olmadığını düşündüğümden söktüm fikrin ve alakan için saol resimde çıtalar folyoyla kaplı

bu arada arabanın üstündeki bn değilim :D

Son düzenleme:
kapı kollarını kendin boyuyabilirsin dostum bence parçalanmaya gerenk yok boyacıya ona vereceğin parayla başka bişey alırsın boyamak istersen yardımcı olurum kardeşim...
yarın boyaya gidicek aksilik olmazsa yardımcı olacağın için saolasın :)

arkadaşlar bizim burda kaportacı arkadaş var ona sordum 100 tl istedi uygunmu sizce?
sadece kapı kollarını boyamaya
bnde k.elide kapı çıtalarıyla beraber boyatmak istemiştim 200 lira istemişlerdi o fiyata göre piyasa böyle galıba :s (2çıta 2kapı kolu)

Geri