Kapı kolu içi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onur07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba herkese aracın iç kapı kolu kısmındaki alüminyum görünümlü plastik yerde fotoğraftaki gibi çizikler oldu bu parçanin sınırını bulmam ya da bunu onarabilmek mümkün mü
b2b461f05478c9f9071fa5b30383e397.jpg

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cvp: Kapı kolu içi

Sıfır almaya gerek yok çok göze batiyorsa boyatabilirsiniz istediğiniz bir renk e

Boyayacak bir yer bulamama ihtimaline karşılık yenisini bulabileceğim bir yer var mı

Boyat bence ne gereği var yenisini almaya alsan yine aynısı olucak

Dostum aynısı bende de mevcut, servise sordum döşemeyle birlkte satılıyor tek satılmıyor ve fiyatıda 1000 küsürlü birseydi :)
Çıkmacılarda sizinkinden daha çizkleri mevcut ne yazkki.

tek yol boyatmak, önce zımpara sonrasında plastik astar daha sonra boya en sonda vernik

Bu işin çözümü boyama olacak anladığım kadarıyla eğer halledebilirsem tecrübelerimi buradan paylaşırım teşekkür ederim cevap veren herkese

espesito07' Alıntı:
Bu işin çözümü boyama olacak anladığım kadarıyla eğer halledebilirsem tecrübelerimi buradan paylaşırım teşekkür ederim cevap veren herkese

Boyatan birisi olarak söylüyorum kesinlikle boyatin 20 tl ye boyattim üstelik istediğim renge super de oldu

Hocam ne tarz bir yerde boyattiniz sanayide mi yoksa autoking tarzi yerlerde mi

Bence de saniye iyi bir boyacıya boyatabilirsiniz. Elinizden geliyorsa siz bile boyayabilirsiniz. Önce zımpara sonra plastik astar ve sonra da istediğiniz renkte boya.

RE: Cvp: Kapı kolu içi

HasanM' Alıntı:
Bence de saniye iyi bir boyacıya boyatabilirsiniz. Elinizden geliyorsa siz bile boyayabilirsiniz. Önce zımpara sonra plastik astar ve sonra da istediğiniz renkte boya.
Sanırım kendim deneyeceğim fırsatını bulunca hatta piano black falan yapabilirim teşekkür ederim herkese

Geri