kapılar camlar deliricem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patates
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patates

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
gün geçmiyorki şu kapı ve cam sorunum bitmesin :D artık sorayım danışayım diyorum şöyleki
aracımda herhangi bir problem yokken yıkatayım sağ camım kapatmaya çalıştığımda tam kalkarken geri iniyor ama kuruyunca düzeliyor

birde aracı bu gün kilitlerken fark ettim sağ arka kapım kilitlenmiyor ki açılmıyorda :D nasıl yani derseniz şöyleki anlatayım bu gün bir problem yoktu arka kapıyı açmaya çalıştım açılmadı elle kilidi kaldırdım kumandadan açınca işlem görmed ondan elle kaldırdım kilidi açık konumdada kapı açılmıyor neden dir acaba sırf şu kapı cam ayağına yakıcam arabayı en sonunda milletede rezil oluyorum bazen cam kapanmıyor kapı açılmıyor neden dir acaba

Kapı kilidini ustaya götüreceksiniz ve oksitlenme elektirik gelmeme gibi problemleri varsa hallettireceksiniz.Cam için yapacak birşey yok bazen önünde bir cisim varmiş gibi algılayıp yarıya kadar indiriyor.En basitinden fitilleri temizleyip gerekli bakımını yapınca daha az yapabilir.

usta ta en tepeye kadar cıkıp mı gerı ınıyor ? fıtılın cam yuvasına bak kesın fıtıl bı yerden ıcerı bukulme yapmıstır ondan olmuyodur. bukulmeyı duzelt daha sonrada fıtılın ıcınden kredı kartı benzerı sert plastık ıle bastır tam otursun yerıne o zaman bı daha yapmaz.. kapı ıcınde ya motorunda yada kapıdan kabloların gectıgı yerde bı bozukluk vardır ılk sen bı bak kablolarda bısey varmı o kapıya gıren kısımda yapamazsan gotur goster derım

camın inip kalkma sorunu fitillerden kaynaklanıyor diye biliyorum

temizlerseniz güzel olur

usta ta en tepeye kadar cıkıp mı gerı ınıyor ? fıtılın cam yuvasına bak kesın fıtıl bı yerden ıcerı bukulme yapmıstır ondan olmuyodur. bukulmeyı duzelt daha sonrada fıtılın ıcınden kredı kartı benzerı sert plastık ıle bastır tam otursun yerıne o zaman bı daha yapmaz.. kapı ıcınde ya motorunda yada kapıdan kabloların gectıgı yerde bı bozukluk vardır ılk sen bı bak kablolarda bısey varmı o kapıya gıren kısımda yapamazsan gotur goster derım

aynen usta en yukarı kadar kalkıp iniyor benim pek becerim yoktur yine bana sanayi göründü :D birde kapı hiç açılmıyor nedendir anlamadım hadi kapı kilidi bozuldu bir şekilde eyvallah da kapı açılmıyor hiç açılmıyor ne uyuz sorunlar ya valla varya o kadar arabamız oldu en sorunlusu opel dir ki zaten sitede bakıldığında hergün en az 10 tane konu açılıyor sadece bu siteye bir anda kapı açılmıyor saçmalığa bak

sanayıye gıtmene gerek yokkı yahu fıtıl ıcın dedıgımı yap zaten camı ac sonuna kadar bak fıtıllere gorursun ust kısımdakı fıtıl kanalın ıcıne dogru bukuldu kesın.. kapı kılıt acıkken koldandamı acılmıyo dısardan pekı hıc acılmıyo derken ?

kapının açılmamam kilitlenmeme sorunu bendede var. Dün kilitciyegötürdüm o bile açamadı yarım saatte.Döşemeyi söküp ordan açmaya çalışacagız dedi.Vaktim yoktu yaptırmadım.Kapı kilidi için 250 tl istiyorlar.

Anlamıyacak birşey yok. Sorun anlamadıgından sadece arabaya binerek kullandıgından kaynaklanıyor. Ortada sorun olacak birşey yok. Fitillerin tozlanmış yada bükülme var sürtünme varki cam sıkışıp geri iniyor haliyle fitiller ıslanınca sürtünme artıyor cam tam kapanıyosa programlı bile degildir belki.programlımı camlar. Arka kapı ön kapıyı aç arka kapı soketiyle oynayarak kumandadan açma tuşuna bas. Muhtemel kablosunda kırık var. Kapı açılınca çift kilit yapma onarılana kadar.

ne uyuz sorunlar ya valla varya o kadar arabamız oldu en sorunlusu opel dir ki zaten sitede bakıldığında hergün en az 10 tane konu açılıyor sadece bu siteye bir anda kapı açılmıyor saçmalığa bak

Opel genel olarak sorunlu demek doğru olmaz. Zaten konu Açtığınız yer teknik servis bölümü olduğu için tüm Türkiye çapında sorunların paylaşıldığı bir platform. Yani günde 10 tane değil, 50 tane bile olsa normal bir durum. Vw sitelerinde bile genel olarak yardım bölümleri böyle.

Kaldı ki cozulemeyen onca sorun arasında sizinkisi çok rahat cozulebilecek bir arıza. Sıkmayın canınızı ;)

kapının açılmamam kilitlenmeme sorunu bendede var. Dün kilitciyegötürdüm o bile açamadı yarım saatte.Döşemeyi söküp ordan açmaya çalışacagız dedi.Vaktim yoktu yaptırmadım.Kapı kilidi için 250 tl istiyorlar.

sökemedı bıkle ve 250 lıra masraf mı var dedı dırekt ? kaç bence o ustadan derım kendın sök bayramdan sonra yada bayramda vaktın olursa bı bak kablo yerlerı bellı ver elektrıgı ses gelıyomu bak kesın kablo kırıgı bısey vardır...

Geri