kaportada lekeler

surucuxsurucu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese ıyı bayramlar arkadaslar,bugun bı temızlık yapıyım dedım aracı yıkadıktan sonra uzerınde kucuk  pas lekesı gıbı putur putur puruzler var aracı aldıgımda boya koruma yaptırmıstım 8 ay oldu tekrar pasta cıla ve boya koruma mı yaptırmam lazım, uyuz oldum ya, ne tavsıye edersınıız yardımcı olursanız sevınırım ,
kazasız belasız masrafsız gunler herkese.........

Ynt: kaportada lekeler

surucuxsurucu link' Alıntı:
Herkese ıyı bayramlar arkadaslar,bugun bı temızlık yapıyım dedım aracı yıkadıktan sonra uzerınde kucuk  pas lekesı gıbı putur putur puruzler var aracı aldıgımda boya koruma yaptırmıstım 8 ay oldu tekrar pasta cıla ve boya koruma mı yaptırmam lazım, uyuz oldum ya, ne tavsıye edersınıız yardımcı olursanız sevınırım ,

Araca boya koruma yaptırdığınız yer yetkili servis mi? Eğer yetkili servisse 6 ay sonra tekrar ücretsiz yapıyorlar diye biliyorum.

Diğer servislerde bu onarımı yaparmı acaba

Diğer servislerde bu onarımı yaparmı acaba
Yaparlar diye düşünüyorum. Bir sorun isterseniz. 8 ay önce yaptırmıştım bunun tekrarı yok mu, senede bir defa mı ? Diye sorun ;)

Servislerin yaptigi boya koruma hikaye.
Cilayi surup boya koruma  yaptik diyorlar.
Bu isi iyi bilen uzman yerlerde yaptirmak lazim.

Demir tozu olabilir muhtemelen. Kil uygulamasıyla çıkabilir ama siz yinede sonax gibi yerlere basşvurun

Bende boya lekesi değil de asfalttan kaynaklanan zift lekeleri var jantlarda ve camurluklarda. Uygun bir malzeme,  geniş bir zaman dilimi ve bir miktar sabırlı çalışmam lazım.  Arabayı yikasam da zift lekeleri göze çarpıyor.  Uygun malzeme benzincilerde var diye hatırlıyorum.  ֖zel bir ürün tavsiyesi olan varsa dinliyorum.

harunhoca link' Alıntı:
Bende boya lekesi değil de asfalttan kaynaklanan zift lekeleri var jantlarda ve camurluklarda. Uygun bir malzeme,  geniş bir zaman dilimi ve bir miktar sabırlı çalışmam lazım.  Arabayı yikasam da zift lekeleri göze çarpıyor.  Uygun malzeme benzincilerde var diye hatırlıyorum.  ֖zel bir ürün tavsiyesi olan varsa dinliyorum.
Zift lekesi icin mazot veya gaz yagini hafifce kaportaya surup beklemeden bol suyla yikaman lazim abi.

BÜLENT link' Alıntı:
Zift lekesi icin mazot veya gaz yagini hafifce kaportaya surup beklemeden bol suyla yikaman lazim abi.
aslında mazot aklıma gelmedi değil ama daha profesyonel yaklaşayım kara düzen gitmeyeyim avrupa ve yurt dışında geliştirilmiş bir malzeme kullanayım dedim maksat adamlar da kazansın kahka536... şaka bir yana bayramdan sonra bir deneyeyim mazotu üstüpü ile Bülent kardeşim. Bu arada Kurban bayramın mübarek olsun kardeşim.

Geri