kaportada lekeler

Ynt: kaportada lekeler

harunhoca link' Alıntı:
aslında mazot aklıma gelmedi değil ama daha profesyonel yaklaşayım kara düzen gitmeyeyim avrupa ve yurt dışında geliştirilmiş bir malzeme kullanayım dedim maksat adamlar da kazansın kahka536... şaka bir yana bayramdan sonra bir deneyeyim mazotu üstüpü ile Bülent kardeşim. Bu arada Kurban bayramın mübarek olsun kardeşim.
Sagolasin seninde abim allah razi olsun.
İstanbuldan kactik bu bayram denizlideyim ilk uzun yolu yapmis oldum astrayla.  011zaa

B֜LENT link' Alıntı:
Sagolasin seninde abim allah razi olsun.
İstanbuldan kactik bu bayram denizlideyim ilk uzun yolu yapmis oldum astrayla.  011zaa
ևok iyi yapmışsın istanbuldan ayrılarak.. mutlaka fark etmişsindir her anlamda uzun yolda astra gerçekten güzel. Yüksek hızlarda yola yapışarak güven vermesi virajlarda çizgisini terk etmemesi savrulmaması ai sert frenlemede savrulmaması dengeli durması gerçekten hoşuma gitmişti. Ancak şehir içinde astrayı kullanmayı sevmiyorum hacı muarttan çok da farklı olmuyor. Tekrar iyi bayramlar diliyor kazasız belasız dönmeni temenni ediyorum Bülentciğim.

harunhoca link' Alıntı:
Bende boya lekesi değil de asfalttan kaynaklanan zift lekeleri var jantlarda ve camurluklarda. Uygun bir malzeme,  geniş bir zaman dilimi ve bir miktar sabırlı çalışmam lazım.  Arabayı yikasam da zift lekeleri göze çarpıyor.  Uygun malzeme benzincilerde var diye hatırlıyorum.  ֖zel bir ürün tavsiyesi olan varsa dinliyorum.

Atas decabit tavsiye ederim öyle cok pahalı degldr, tek görevi zift sökmk

B֜LENT link' Alıntı:
Servislerin yaptigi boya koruma hikaye.
Cilayi surup boya koruma  yaptik diyorlar.
Bu isi iyi bilen uzman yerlerde yaptirmak lazim.

+1

harunhoca link' Alıntı:
Bende boya lekesi değil de asfalttan kaynaklanan zift lekeleri var jantlarda ve camurluklarda. Uygun bir malzeme,  geniş bir zaman dilimi ve bir miktar sabırlı çalışmam lazım.  Arabayı yikasam da zift lekeleri göze çarpıyor.  Uygun malzeme benzincilerde var diye hatırlıyorum.  ֖zel bir ürün tavsiyesi olan varsa dinliyorum.

Harun hocam,iyi bayramlar size ucuz bir yol önereceğim.Bildiğimiz margarini kaportadaki zift lekelerinin üstüne sürün 1 gün beklesin,daha sonra yıkayın lekeden eser kalmadığını göreceksiniz...

cenko link' Alıntı:
Harun hocam,iyi bayramlar size ucuz bir yol önereceğim.Bildiğimiz margarini kaportadaki zift lekelerinin üstüne sürün 1 gün beklesin,daha sonra yıkayın lekeden eser kalmadığını göreceksiniz...
şaka mı bu gerçek mi? Ciddi bir öneri ise aracımın kolesterol sorunu yaşamasını istemem  kahka536

harunhoca link' Alıntı:
şaka mı bu gerçek mi? Ciddi bir öneri ise aracımın kolesterol sorunu yaşamasını istemem  kahka536
Gercek abi gercek SANA. marka olacak ama ötekiler cikarmiyor.  011zaa

Ynt:

WD 40 müthiş bir Zift düşmanıdır ve gayet zararsız. Yapı marketlerde aspirin diye satılır. Ben yaklaşık 5 senedir kullanırım işe yaramadığını görmedim.

Geri