Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
97 model vectra b, gümüş gri renginde, kapı kenarlarında belirli bölgelerde boyada sararmalar var, bunları ne ile silmeli yada nasıl bir işlem yapmalıyım ki bu sararmalardan kurtulayım? pasta yı denedim, bir işe yaramıyor.
galiba güneş yanığı, sigara dumanı lekesi gibi sarımsı lekeler, boyada çatlama kabarma vs yok, sadece sarımsı lekeler var, dikkatle bakmayınca pek belli olmuyor, bunları çıkarabilirmiyiz yoksa boyamak mı gerekir?
resimdekini netten buldum, bunun gibi güneş yanığı lekesi değil, boya katmanı sağlam ve pürüzsüz, sigara dumanı izi gibi sararmalar var sadece, sanki hafiften sarı boya vurulmuş gibi..
Sadece sonu geciktirirsin o kadar. Boyatmaktan başka çözüm yok. Bende bıraktım kendi haline zaten öylece duruyor. Yıkıyorum ama pis bir görüntü ile yola devam. Boyatmak bir dert boyatmamak ayrı bir dert.