kaportadaki sararmalar nasıl çıkar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

madman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
97 model vectra b, gümüş gri renginde, kapı kenarlarında belirli bölgelerde boyada sararmalar var, bunları ne ile silmeli yada nasıl bir işlem yapmalıyım ki bu sararmalardan kurtulayım? pasta yı denedim, bir işe yaramıyor.

galiba güneş yanığı, sigara dumanı lekesi gibi sarımsı lekeler, boyada çatlama kabarma vs yok, sadece sarımsı lekeler var, dikkatle bakmayınca pek belli olmuyor, bunları çıkarabilirmiyiz yoksa boyamak mı gerekir?

Sanırım güneş yanığı o dediğin şeyler. Resim eklemiş olsa idin daha net cevap verecek arkadaşlarımız olacaktır.

resimdekini netten buldum, bunun gibi güneş yanığı lekesi değil, boya katmanı sağlam ve pürüzsüz, sigara dumanı izi gibi sararmalar var sadece, sanki hafiften sarı boya vurulmuş gibi..

gunes-yanigi.jpg

peki boyatmaktan başka çaresi yok mu? çok ince zımpara ve pasta ile hallolamaz mı?

peki boyatmaktan başka çaresi yok mu? çok ince zımpara ve pasta ile hallolamaz mı?

Sadece sonu geciktirirsin o kadar. Boyatmaktan başka çözüm yok. Bende bıraktım kendi haline zaten öylece duruyor. Yıkıyorum ama pis bir görüntü ile yola devam. Boyatmak bir dert boyatmamak ayrı bir dert.

Vernik duruyorsa ince zımpara da dahil denemeler yapılabilir, 2000 gritten aşağı inmeyin ama.

Bir de nasıl bir pasta denendi? Meguiars 101 deneyin bence.

Geri