cem1969 daha kaç foruma daha bu reklamınızı mesajınızı yazacaksınız merak ediyorum benim fark edebildiğim en az 4 farklı markanın forum sayfalarında yeralıyor. Forum kurallarında böyle reklam mesajlar yasaklı değil mi?
Ben de gerçek deneyimlere dayanarak şöyle diyorum: ziebarttan herhangi birşeyi kimseye tavsiye etmiyorum bunu 2 aracına da senelerce ziebart boya koruma, koltuk koruma ses yalıtım, cam filmi ve kaput filmi yaptırmış yani görüleceği gibi saçılmadık parası kalmamış ve de aşağı yukarı her ürününden gayet pişman olmuş birisi olarak yazıyorum. Benim astramı 5 sene ziebart boya koruma yaptırdıktan sonra görüntüyü aynen aktarıyorum aracımı boydan boya 2 -3 kuşak halinde kateden bir güneş yanığı ile başbaşayım , kullandıkları motorlu cila makinası aracımda kuşaklar halinde iz bırakmış durumda hani ömür boyu garanti? Teklif ettikleri tavan ve kaputu yeniden boyatma ki herhalde aracı elimden çıkartmak istediğimde fiyatını yarıya düşürecektir. O nedenle benden tavsiye UV koruması bulunan bir cilayı alıp boş zamanlarınızda aracınızı kendinizin cilalamınız ve yeni moda olan kimyasal eriticili yıkamacılar yerine oto sampunanı kullanan yerlerde aracınızı yıkatmanız, pasta işleminden de olabildiğince kaçınmanız , şimdilerde yıkama sonucu olsan haleleri doldurarak yok edebilen bir sürü cila benzerleri çıktı. o zaman boyanız çok daha uzun süre ilk günküne benzeyecektir. Paranızı sağa sola boşuna kaptırmayın kolay kazanılmıyor