kaput kaplama ve logo iptalinden polisle sorun yaşarmıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34DK3855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34DK3855

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sorum şöyle olcak ben aracıma epey bı modıfıye yaptım ses sistemınden cam filmi yayına kadar ama sade ve hoş şekilde ses sistemi vs... çoğu şey bellı olmıcak şekilde,,, şimdi kaportayı karbon kaput kaplama yaptırıyım logoyu da iptal ettiriym diorum acaba polisler tarafndan çok çevrilirmiyim o işlemlerden sonra kaporta korumanın ya da logo suz panjurun cezası var mı ? kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamak konusunda yaptırdığımda çok güzel durucak ama öte yandan arabamın fazla göze batmasını da sevmıorum ...

hemde nasıl polis sanki onları arıyor ayrıca boyaya yazık ben çektirmiştim çıktı ama iz kaldı enzinle temizledim çıkmadı hala yapış yapış sakın yapma diyorum başkada bişey demiyorum mustafa

benım kaputa taş sıçramasından dolayı her tarafından ufak çizikler war uzaktan baktıgında rahatsızlık wermıyor ama yakından hafif belli edio kendını ondan kaput kaplama dıodum ama tavsiyen için teşekkür ederim öğrenciyim polis bana uzak olsn :) teşekkürler kadir ;) ön logo iptalinde sorun yaşarmıyım peki yaptıran arkadaşların yorumları ?

logo iptaliyle sorun yaşamazsın ama Film,egzos vede kaput kaplama olayına kıl oluyo trafik polisleri bide APP var tabi :D

valla ben ikisinide yapmıştım. polisler logo olayına bişey demiyolar ama siyah kaputa fitil oluyolar. ruhsatta çift renk yazması gerekiyormuş, yazmıyosa direk bağlıyolar. benim arabam 3gün bağlı kaldı. sonra izin kağıdıyla çıkardım. filmi söktürdüm ve geri gidip izin kağıdını iptal ettirdim

teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar ...

bu kasalar için cok güzel logosuz panjurlar var.onlardan al bitane yeter bence.kaput filmine falan girme.baya dikkat cekio cnku.

taş korumaları için falan saydam amerikan kaput koruyucu filimler var onlardan çektire bilirsin onlar güzel gayet kaputunuda koruyor zaten volvo bmw mercedes fabrika çıkışı yapıyorlar ama siyah yasak ruhsata işletmen lazım

teşekkürler bilgi için peki nerede çektirebilirim bu filmleri ?

saydam kaput koruma filmi hepsiburadada satılıyor kendin çekersin yok ben çekemem dersen cam filmi çeken bir yere git adam çeker bende sipariş ettim kaput için uzun yola çıkıcam yakında sipariş ettim hepsiburadadan bekliyorum

Geri