kaput kaplama ve logo iptalinden polisle sorun yaşarmıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34DK3855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar gercekten bu kaput koruma filmlerinin faydası varmı?mesela kamyon tekerleginden sıcrayan tasa

arkadaslar gercekten bu kaput koruma filmlerinin faydası varmı?mesela kamyon tekerleginden sıcrayan tasa

arkadaşım faydası olmasa volvo gibi güvenlike hat safhada önem veren bir firma fabrikasyon çıkışda kullanırmı benim önceki volvom sırf kaput değil komple korumalıydı o korumanın arabana hiç bir zararı yokdur boyanı soldurmaz boyan gene nefes alır kuş dışkısı yolda giderken böcek sıçrayan mıcırları boyana zarar vermemesi için korur bmw mercedesde kullanıyor fabrika çıkışı sonuçda bu tip ürünler maliyetli masraflı ürünler halk işi ucuza araba üreten firmalar kullanmıyor ama bu sistemi sonax ziebartta yapıyor 300-600 dolar arasına

uğraşma be arkadaşım... sadece onden sıcramıyo bu taşlar her yerden geliyo...sen kamyondan kacan komsunun cocugu bisikletini carpar mahallenin delisi gelir kaputu cizer bir de boyatacam diye ugrasırsın onu sokene kadar canın cıkar... dısarda duruyor araba dediğin şey... garajın da olmadıgına gore degmez turkıye de bole seylere gırmeye...

300-600 dolara şefaf kaput filmi iyivalla,ben reklamcıdan aldın 1.5m si 10ytl verdim adam merak edincede arabamı içeri alıp beraber çektik.Canavar gibi oldu bir yıldır kullanıyorum şeffaf olduğu için fazla belli olmuyor.Taş izlerini rütuş yapmaktan bıkmıştım ayrıca özelleşmiş muayenedende geçti sorun olmadı sadece camlardaki filmi söktürdüler zaten onada fazla para bağlamadıydım zoruma gitmedi.Isıtarak çok rahat sökülüyor filimler.Bu arada reklamcı kimseye söyleme filimciler kızıyor demişti bende kimseye söylemiyorum sadece size söyledim.10ytl lik filmin yarısıda arttı kapı eşiklerine falan çektim sonradan.El emeği gibisi yok kanımca.

Son düzenleme:
uğraşma be arkadaşım... sadece onden sıcramıyo bu taşlar her yerden geliyo...sen kamyondan kacan komsunun cocugu bisikletini carpar mahallenin delisi gelir kaputu cizer bir de boyatacam diye ugrasırsın onu sokene kadar canın cıkar... dısarda duruyor araba dediğin şey... garajın da olmadıgına gore degmez turkıye de bole seylere gırmeye...

bende kaputuma çekdirdim olay zaten mahallenin delisinden korunma olayı değil olay göz göre göre arabanın bazı yerleri allahın emri çok rüzgara maruz kalır misal aynalar ve kaput çok rüzgara maruz kalan yerlerde haliyle çok darbe alır şöyle diyim 100 ile giderken arabana minicik bir böcek bile çarpsa arabanın boyasına zarar verebilir çünkü sen 100 ile giderken o çarpdığın minicik böceğin kütlesi senin hızına oranla ağırlaşır mıcır ve diğer sert unsurları hiç katmıyorum bile bu eşşeği sağlam kazığa bağlamak ile ilgili göz göre görede yolda mıcır o buşu kaputa sıçrıycağını bile bilede koruma filmi çekmemekde bence garip...

sonuçda atla deve değil toplasan 30 milyona patlıyor..

onun dışında çocuk top atmış mahalenin delisi çizmiş parkdan çıkarken vurmuşlar onlar kader kısmettir onuda düşünücek olursak araba almayalım hiç :)

bu arada diğer arkadaşımada söyliyim o zibart sonax falan tabandan tavana kadar kaplama yapyorlar artı ondan önce koruma sistemi yapıyorlar iç dış yani o fiyat sade kaplama fiyatı değil paket fiyat...

Geri