kaput ve ön tampon koruma?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hi_cazz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Corsama kaput ve ön tampon koruma yaptırmak istiyorum. Kaput filmi gibi. Muğla'da veya Muğla'ya yakın nerde yaptırabilirim? Masradı ne olur? Tavsiye eder misiniz?

one ya dışardan geçirilen siyah bez parçasımı yoksa?sanayide ona sütyen diyolar...

kaputa yaptıra bilirsin carbon gibi bişiy oluyor bu konunun uzmadına skyeye dir bilgine onun araçta var bi sor istersen iyi bişiyde 300 ytl den aşagı olmaz tabi bahsettigin kaplama ise bide kimyasal bişiy var galiba tam bilmiyom onu

Bende yaptırmayı düşünüyorum şeffaf olanlarından acaba ne kadara mal ederiz ki

Şeffaf olanların zamanla renginin solduğunu duymuştum.Aynı zamanda araç kirlendiğinde tozlandığında kaputun ortasından çizgi şeklinde gözüküyor.Ama belki çok kalitelilerinde böyle sorun yoktur.Bende Birmotun yalancısıyım

bende bu şeffaf olandan bahsediyorum. Zibert mi ne diyorlar?
ewet ewet bende zamanında sormuştum orda te 3 sene önce astra için 250 dolar istemişlerdi pek arttığını zannetmiyorum fiyatların ama yinede pahalı bana göre...

Ben vectra-c ye kimyasal boya koruması vede yan çamurluk yarım kaput komple film 430ytl+kdv ye yaptırdım Auto king den
Tavsiye ederim uzun yolda kaputa yapışan sinekler çok rahatlıkla çıkıyor vede kaputa siçrayan ufak taşlar kaputa hiç bir şekilde zarar vermiyor
Bu işin tek sıkıntısı arabayı süngerle yıkamak zorunda kalıyorsun ama araba ilk aldıgın günki gibi ışıldıyor :good:

Son düzenleme:
Ben vectra-c ye kimyasal boya koruması vede yan çamurluk yarım kaput komple film 430ytl+kdv ye yaptırdım Auto king den
Tavsiye ederim uzun yolda kaputa yapışan sinekler çok rahatlıkla çıkıyor vede kaputa siçrayan ufak taşlar kaputa hiç bir şekilde zarar vermiyor
Bu işin tek sıkıntısı arabayı süngerle yıkamak zorunda kalıyorsun ama araba ilk aldıgın günki gibi ışıldıyor :good:

hocam teşekkür ederim. Arabayı zaten hep süngerle yıkarım. Hiçbirşekilde fırça değdirmem. Ama fiyat konusu çok sıkıntı. Neyse bizde dikkat etcez artık. Zaten öğrencilik mali sıkıntıdayım. Bide o işe girmeye kalkarsam batarım herhal.

Geri