Kar Çorabı. Buyrun bakalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan-g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eski usul serme zincir aldım poliüretan kar paletide buda bana kalitesiz dayanıksız geliyo zincir biraz sallıyo ses yapıyo ama parçalayarak çıkıyo :)

Bence! Çok kullanışlı değil.Kısa mesafelerde işe yarar kanısındayım.Çünkü sonuçta tekstil ürün.Yıpranması çabuk olur.Ha aceminin elinde zaten dağa çıkar o ayrı bir durum.Acemi sürücülerin 2 metrede zincir kırdığını da gördük çeşitli zamanlarda.

Yalnız şunu belirtmek isterim!Kar lastiği takıyorsanız sadee öncelere değil, bu tip yardımcı ürünler kullanıyorsanız sadece önlere değil, dört lastiğe birden takın.Sadece önlerde veya sadece arkalarda olan karlastikleri her zaman karda ve buzda kalkışlarda ve frenlemelerde, özellikle de rapmalarda her zaman aracın dengesini bozacaktır.Kar lastiği olan kısım yapışırken normal lastik olan kısım tutunamayacak ve sorun yaratacaktır, kar lastiklerinin de göreviini yapmasına engel olacaktır.Keza bu üründe de video da aynı sonuç gözlemlenebiliyor.

Ayrıca, köpük zincir diye bir ürün çıkarmışlar.Duydum, hepsi burada da inceledim.%70 memnuniyet var kullanıcı yorumlarında.Açıklamada lastiğe X şeklinde sıkıp 1 dakika beklendikten sonra zincir etkisi gösterdiği ve maksimum 10 km dayanıklı olduğu söylenmekte.Fakat kendim ürünü kullanmadım.

Kaucuk kar paletleri bence daha iyi bu saçma gibi buzda buda kayar

Ayrıca, köpük zincir diye bir ürün çıkarmışlar.Duydum, hepsi burada da inceledim.%70 memnuniyet var kullanıcı yorumlarında.Açıklamada lastiğe X şeklinde sıkıp 1 dakika beklendikten sonra zincir etkisi gösterdiği ve maksimum 10 km dayanıklı olduğu söylenmekte.Fakat kendim ürünü kullanmadım.

Buzda işe yarayacağını hiç sanmıyorum, karda doğrudur.

Buzda işe yarayacağını hiç sanmıyorum, karda doğrudur.

Kat ettiğim mesafe içinde kar lastikleri işimi fazlasıyla gördüğü için hiç ihtiyaç duymadım açıkçası.Bu nedenle de alıp kullanmadım.Umarım reklam olarak algılanmaz site ismi veriyor olmam, zaten siteyle alakam yok galericiyim, hepsidurada da kulanıcı yorumlarını incelemeniz sanırım bir fikir oluşturabilir.

Arkadaşım kullandı, sırf meraktan aldı :D hiçbir verim alamadı belki düz yolda az karda düşük hızda işe yarar, rampada buzda yaramaz!

Geri