Kar & Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xylent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kar & Kış Lastiği

benim lastiklere 40 hava vurdular kış lastiklerinde böyleymiş! 36 bastıran var mı? Acaba 36 mı yapsak?

Ben lastikleri son günlerde 30-31 civarı kullanıyorum yollar kötü ve havalar soğuk arabam titreyeceğine lastiklerim aşınsın, zaten envai çeşit bakım vs masrafı yapıyorum önemli değil.

şansa 4 adet michelin marka kar lastiğini 800' e aldım... lastikler çıkma ancak sadece 2000 km yok yapmış. çok güzel oldu bu.

bahadircakir link' Alıntı:
şansa 4 adet michelin marka kar lastiğini 800' e aldım... lastikler çıkma ancak sadece 2000 km yok yapmış. çok güzel oldu bu.

çok iyi almışsın hahırlı olsun... Ben 1300 liraya good year aldım piyasanın 200 lira altına olmasına rağmen!

çıkma lastik en iyisi ya bende öyle 2-3 binde bulsam alırım direk.

hayrılı olsun

omergokbulak link' Alıntı:
[quote author=bahadircakir link=topic=2227.msg60232#msg60232 date=1322152376]

çok iyi almışsın hahırlı olsun... Ben 1300 liraya good year aldım piyasanın 200 lira altına olmasına rağmen!
[/quote]

sizinki de mi çıkma ?  ???

Merdo link' Alıntı:
[quote author=esad J link=topic=2227.msg60290#msg60290 date=1322160110]
[quote author=Merdo link=topic=2227.msg60273#msg60273 date=1322159204]
[quote author=esad J link=topic=2227.msg60259#msg60259 date=1322158053]
çıkma lastik en iyisi ya bende öyle 2-3 binde bulsam alırım direk.

hayrılı olsun

nerden bulacan ya :D

çıkmacı esadd :D
[/quote]

bulan nerden buluyor kardeşş

valla çıkmacı desinlerde az para vereyim

sende çok para var galiba merdo kardeş madem paralısın şu box u yaptırda forumda ilk ol ;)
[/quote]

haha,demek istediğim çıkma lastiği napıcaksın.

kar lastiği mi ariyorsun kendine ?

bir daha lastiklerini değişecek olduğun zaman 4 mevsimlik lastik alırsın kar lastiğine ne gerek var nerede yaşıyoruz be  k.a ;)
[/quote]

yok ya ne kar lastiği bendeki zaten 4 mevsimde kalitesinden çok memnun değilim

geçen hafta goodyear ultragrip performans kış lastiğini 400 tl den aldık ,hatta bulabildik diyebiliriz.peşin fiyatına 12 taksit +navitect navigasyon cihazı (130 tl)hediye olarak verdiler.daha sonra aldığımız yerde kalmadığını gördük.çok az üretilen ebatlara sahipmiş ne yazıkki

msena link' Alıntı:
geçen hafta goodyear ultragrip performans kış lastiğini 400 tl den aldık ,hatta bulabildik diyebiliriz.peşin fiyatına 12 taksit +navitect navigasyon cihazı (130 tl)hediye olarak verdiler.daha sonra aldığımız yerde kalmadığını gördük.çok az üretilen ebatlara sahipmiş ne yazıkki

ben hediyesiz 325 e aldım. dediğin gibi bulunmuyo şu an piyasada...

ben de hediyesiz 375e aldım 12 taksit

Geri