kar lastiği hezimeti

çivili kumho var bende bahsedildiği gibi bende bile kayma yapmıyor ;)

Lastik gibi lastik; Michelin..

Micheal güzel marka ama düz yolda sureceksen güzel. Türkiye'nin kalitesiz yollarında balon yapıyor. Adam gibi marka arıyorum diyorsan Continental derim. Süper spor araba devleri Porsche , Audi , Bugatti hep Continental. :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Michelinl enerji tasarruflu lastik, sessiz lastik konusunda oteki markalardan once davrandi. Simdi, yeni nesil Pirelli P1, Continental Premium Contact 5, TS850 vs. gibi lastikler o konularda en az Michelin kadar basarili ama ne kadar dayanikli cikacak merak ediyorum.

Tasarruf ve sessizlik icin cogu zaman lastikler zayifliyor, mesela Pirelli P1, P6a gore her alanda sanki daha iyi de balon yapiyor.

Porsche, Audi, Bugatti hepsi VW markalari. Alman marka lastik kullanmalari normal.

Saglamsa Lassa...

Micheal güzel marka ama düz yolda sureceksen güzel. Türkiye'nin kalitesiz yollarında balon yapıyor. Adam gibi marka arıyorum diyorsan Continental derim. Süper spor araba devleri Porsche , Audi , Bugatti hep Continental. :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazı asfalt zeminlerde özellikle nemli (çiĞ) olduğu zaman aynı konudan bende şikayetçiyim kaza bile atlattım bence bu lastikler sadece kar yağdığı zaman takılmalı aksi taktirde şoförlüğü iyi olmayan insanlar için tehlike arz ediyor
lastik wanlı winter kar performansı süper fakat ıslak nemli zemin berbat

Arkadaşlar olaya sadece ıslak olarak bakmayın. Neticede bir çok aracın kullandığı yollarımız kirli yağ atıkları mazot atıkları ile boğuşmakta. Ve sonrasında ıslandığında ise zaten yol sabun gibi oluyor. Her zaman ıslak zeminlerde daha dikkat etmemiz gerek. Islak zeminlerin şakası olmaz.

Lastik aracın bakımı da bir yere kadardır. ;)

Vredestein'ın bir videosu var yaz ile kış lastiğini karşılaştıran buyrun:

Summer VS Winter tyres - YouTube

her durumda kış lastiği daha iyi değil yani.

Vredestein'ın bir videosu var yaz ile kış lastiğini karşılaştıran buyrun:

Summer VS Winter tyres - YouTube

her durumda kış lastiği daha iyi değil yani.

Güzel paylaşım her zaman için kış lastiği için ayrı bir jant takımı gerekli sök tak hem jantı hemde seni yorar :)

ingilteredeki autocar dergisi 7 C sıcaklığın üstünde michelin kış lastiklerini michelin 4 mevsim lastikle karşılaştırmış. videonun özeti diyebileceğim bir tablolu ekledim:

şöyle açıklanabilir, ıslak yol koşullarında tam frenleme esnasında 4 mevsim lastik kış lastiğine göre daha kısa duruş sağlarken, aynı yolda sürüş performansı ve viraj kabiliyeti kış lastiğinde daha iyi.

Ekli dosyalar

• winter.webp
    winter.webp
    22.6 KB · Görüntüleme: 15
müdür bizdeki dobloda da var. Ablamın şikayetide o karda performans çok iyi ama yağmurda araba dans ediyor....

Geri