Kar pençesi (snow grips)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar ben bu pence işini bilmiyorum tam olarak yani şu yukarıda verilen ürünü diiyelim ama bu tip sistemlerden gördüm. standart olarak bir tekere 4 yada 5 adet takılıyor bunlardan. ancak benim gördüklerim bundan biraz daha küçük parçalar halindeydi. fiyat olarakta set fiyatı 100-150 dolay civarıydı. gerçektende başarılı ama buzda işe yaramaz haberiniz olsun.

arkadaşlar kar pençesi dediginiz o olay inanın hiç bir işe yaramıyor..asıl karpencesi ling tekidir.biraz pahalıdır ama zindirden daha kullanışlıdır ve daha çok işe yarar.ikincisi zincir taktım gecen sene davlumbazı kırdım 150ytlistedi servis 50 de zincire vermiştim takması falan 250 mal oldu..kar paleti zaten 300350 ytl al kurtul..
birde alırken zincirli olanı degılde plaetli olanı tercih edin takması acısından daha kolay...;)
cok guzel

Ya bence en iyisi kışlık vakkumlu lastikler,2001den beri ben kullanıyorum bu lastiklerden.Zencire falan gerek kalmıyor,ayrıca kar pençesi,zencir falan boşluğa geldiğinde lastik kayar.Şu an bile aracımda Rus malı kışlık lastiklerim takılı gerçi karda yağmadı daha.:)...

bu arada ling e buradan tıklayabılırsınız tıklayın acılan sayfanın ust kısmında karpaletı resmıvar ona tıklayıp en iyi kar paletı nı gorebılırısnız..bu arada bu tıpten kullanan varsa bıldıklarını yazabılırse sevınırım....

www.halaogullari.com

kardeş bence ne pençe ne vakum kar yere değdimi arabayı kullanmayacan:)
masrafsızzz:D

Geri