Kar ve Kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan noproblem91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kar ve Kaza

dinojasie link' Alıntı:
arkadaşınız muhtemelen dört mevsim veya yaz lastigi almıstır. Kar lastikleri biraz daha ucıuz oluyor genelde
abi yok eminim arkadaş 4 tanel kar lastiği aldı. Ankarada fiyatlar pahalı önerebilceğiniz marka varsa uygun fiyata ve beni idare edebilcek alim bende bu fiyata. 700 tl çok uygun

noproblem91 link' Alıntı:
abi yok eminim arkadaş 4 tanel kar lastiği aldı. Ankarada fiyatlar pahalı önerebilceğiniz marka varsa uygun fiyata ve beni idare edebilcek alim bende bu fiyata. 700 tl çok uygun
o zaman ankaradaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır

öle 4 tanesi 700 e varsa yrın sabah ilk iş gider alırım .. Aramadagım yer kalmadı 350 400 arası değişiyor fiyatlar. Bize de bilgi verirseniz sevinirim

Hanika link' Alıntı:
öle 4 tanesi 700 e varsa yrın sabah ilk iş gider alırım .. Aramadagım yer kalmadı 350 400 arası değişiyor fiyatlar. Bize de bilgi verirseniz sevinirim

Ankara CEPA'nın altındaki lastikçide SAVA marka kış lastiği 4 x 285 = 1140 TL idi. Bundan daha uygun fiyat ankarada henüz duymadım. Fiyatı geçtim çoğu yerde 215/50/17 lastik yok...

Hanika link' Alıntı:

petlasa bakmamışsın, petlasın starmaxx ( yurtdışına gönderdiği lastiğin markası) 205 50 17, bu ebattaki lastik sadece arabayı 1-1.5 cm alçaltıyor. kullanma kılavuzunda da bu ebattaki kış lastiğini kullanabilirsiniz yazıyor.

not: petlasın sitresindeki fiyat listesinde 260 tl olan lastiği bayiden yaklaşık 80 tl indirimle 185 e aldım. 4 adet 740 ve lastikler 2011 yılı 46 hafta üretimi yani elde kalmış senelik lastiklerden değil.

ama şu anda bulunamıyor ben 2 hafta önce aldım.

olenus link' Alıntı:
petlasa bakmamışsın, petlasın starmaxx ( yurtdışına gönderdiği lastiğin markası) 205 50 17, bu ebattaki lastik sadece arabayı 1-1.5 cm alçaltıyor. kullanma kılavuzunda da bu ebattaki kış lastiğini kullanabilirsiniz yazıyor.

not: petlasın sitresindeki fiyat listesinde 260 tl olan lastiği bayiden yaklaşık 80 tl indirimle 185 e aldım. 4 adet 740 ve lastikler 2011 yılı 46 hafta üretimi yani elde kalmış senelik lastiklerden değil.

ama şu anda bulunamıyor ben 2 hafta önce aldım.
oto yıkamacı lastik lazımsa petlas satıyorum demişti 4 lastiğe 1100 tl fiyat çıkarmıştı markası petlas. Petlas hakkında bilgim olmadığından almamıştım.

bencede ıyı etmıssın petlasa 1100 lıra verılırmı adamı doverler valla

Geri