KaraLekem

iyi günlerde kullan,
arabanin arkasinda sadece bi karede görünen,
-gol yada got diesel?-
ne anlama geliyor merak ettim?

tarikc' Alıntı:
iyi günlerde kullan,
arabanin arkasinda sadece bi karede görünen,
-gol yada got diesel?-
ne anlama geliyor merak ettim?

bende merak ettim?

ama alet silah gibi acilen para biriktirmeye başlamam lazım benim araba artık eski görünmeye başladı gözüme kazasız belasız bin kardeşim...

çok güzel araba allah kaza bela vermesin

Yorumlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkürler dostlarım. Arabanın arkasında "got diesel?" yazıyor. Anlamı Dizelin mi var? anlamında. Meydan okuma binevi. Araç orjinalde 150bg. Fakat intercooler ve cool air intake ve kat iptali ayrıca chipten sonra şu an 198 bg. Blow off la beraber dikkat çekici ama nazardan sağolun siz korudunuz. Maşallah demeniz yeterli. Allah size bundan daha iyileri nasip etsin inşallah. Bu arada siyah camlar için polis çevirmiyor artık, Opelin böyle aracı mı var diye çeviriyorlar muahbbet edip gidiyorum. Ama lazer iyi fikir. Bi ara bırakmak lazım sanayiye.

ey yawrum eyyyyy

PasHaZadé' Alıntı:
Yorumlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkürler dostlarım. Arabanın arkasında "got diesel?" yazıyor. Anlamı Dizelin mi var? anlamında. Meydan okuma binevi. Araç orjinalde 150bg. Fakat intercooler ve cool air intake ve kat iptali ayrıca chipten sonra şu an 198 bg. Blow off la beraber dikkat çekici ama nazardan sağolun siz korudunuz. Maşallah demeniz yeterli. Allah size bundan daha iyileri nasip etsin inşallah. Bu arada siyah camlar için polis çevirmiyor artık, Opelin böyle aracı mı var diye çeviriyorlar muahbbet edip gidiyorum. Ama lazer iyi fikir. Bi ara bırakmak lazım sanayiye.

çok saalam aracın war:alkis: sorunsuz dertsiz tasasız bin kardeş.yardım için saol...

çok kıyak araçmış. kazasız belasız müdür

kazasız belasız kullan inşallah. araban çok güzel maşallah.

Geri