Karbon Kaplama

Benimde aklıma geldi o mesle ama ısınma sorun

Benimde aklıma geldi o mesle ama ısınma sorun
abi meselaa karbonu yaptık aracın herhangi yerine tekrar nasıl sökebilcezz yardımcı olurmusun.diyelim kaputu yaptık tekrar sökmk istedik kaputumuz eskisi gibi olucakmı?

Hiçbirşey yapamazsan ısı tabancası vb birşey ile sökebilirsin.

sökersin ama boya hava almıycağı için renk ölmesi denen şey olabilir sonuçda boyada yaşayan bir şey nefes almaya oksijene ihtiyacı var.tabi bu dediğim o kaplamanın boyanın üstünde kalma süresine bağlı..

bu arada iç mekana bu uygulamayı yaptırcaklar parcaları söküp kaplatmak her zaman daha grantilidir. dıstan yapıstırma cabuk atar

Zaten kaplanacak yeri söküp yaparız biz :D

Boyanın renk ölmesi olması için 3-5 sene geçmesi lazım. (Renge göre değişir)
Ölürse de pasta cila yaparsın, belli olmaz :D Araba beyaz ise hiç korkma :D

Zaten kaplanacak yeri söküp yaparız biz :D

Boyanın renk ölmesi olması için 3-5 sene geçmesi lazım. (Renge göre değişir)
Ölürse de pasta cila yaparsın, belli olmaz :D Araba beyaz ise hiç korkma :D

mat beyazda sorun çıkmıyor diğer beyazlardada sorun çıkıyor

ben tepesi 2 sene kaplama yapılmış clio gördüm satarken çıkardılar arabanın rengi kırmızı tepesi pembe olmuşdu öyle pasta cilayla kurtarılabilicek bir şey değildi

arabanın tepesi bariz pembe olmuşdu ya tepesini bir daha boyuycaklardı yada yeniden kaplama yapıcaklardı satılığa çıkartmışdı aracı sahibi komple orjinale çeviriyordu.çocuk boyatırım şimdi taklalı falan derler dedi en iyisi tekrar kaplatmak dedi tekrar kaplattı..

mat beyazda sorun çıkmıyor diğer beyazlardada sorun çıkıyor

ben tepesi 2 sene kaplama yapılmış clio gördüm satarken çıkardılar arabanın rengi kırmızı tepesi pembe olmuşdu öyle pasta cilayla kurtarılabilicek bir şey değildi

arabanın tepesi bariz pembe olmuşdu ya tepesini bir daha boyuycaklardı yada yeniden kaplama yapıcaklardı satılığa çıkartmışdı aracı sahibi komple orjinale çeviriyordu.çocuk boyatırım şimdi taklalı falan derler dedi en iyisi tekrar kaplatmak dedi tekrar kaplattı..

Dediğim gibi, renge bağlı. Ayrıca mat foly ile biz komple dşünmüyoruz zaten =) Ufak tefek yerler...

Tabi canım mesela bu kaplamayla aynalar 10 numara olur

Son düzenleme:
tooll-ga yaa sorun o soyler sıze yenı kaplattırdıu 10 numara oldu

Geri