Kartel Koruyucu???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karter muhafazayı 4 tane somun tutar. Ağır olan motoru 4 tane somun un engellemeyeceğini düşünüyorum. Ama karter muhafazanın karteri koruduğu bir gerçek.

o dört somun arabayı taşır .......

bende takılmasından yana değilim motorun kaza anında bacakları sıkıştırması çok karşılaşılan bir şey metal olanlar yere yakın araçlarda problem oluyor çarpmalardan sonra da ses yapabiliyor hemde

o dört somun arabayı taşır .......

bende takılmasından yana değilim motorun kaza anında bacakları sıkıştırması çok karşılaşılan bir şey metal olanlar yere yakın araçlarda problem oluyor çarpmalardan sonra da ses yapabiliyor hemde

Araba hafif kalır, düzeltiyorum 4 somun motoru taşımayı bırakın kamyonu taşır. :good:

Önce şuna karar vermek lazım. Araçdakilerin canını mı değerli, yoksa arabanın karteri mi? Bu sorunun cevabına göre karar vermekte fayda var.

valla galeriden çıkarmadan taktırdım ,karter koruma şart yollarda herşey çıka biliyo karşımıza ,geçen söke yolunda tam viraj çıkışı koca taş parçası yol ortasındaydı Allahtan zamanında fark ettim 90 la giderken ani manevra yapıp kurtardım.birde araç otomatik o yüzden taktırdım ,biliyosunuz otomatik vites kutusu hafif bi hasar görse ve yağ eksiltse biter ve 3-4 bin tl masraf çıkartır.

Geri