Ynt: Karter koruma alımı (izmir)
hamamda bir motor yıkama yapın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahanda bu mesajla da yarbay oldunavukatakın link' Alıntı:hamamda bir motor yıkama yapın
ahanda bu mesajla da yarbay oldunhllb link' Alıntı:[quote author=avukatakın link=topic=931.msg18483#msg18483 date=1300826369]
pek ağır birşey değil ince bir saç ve size verilen fiyat çok fazla.Volk@n link' Alıntı:Arkadaşlar 100-150 tl mi karter? siparişini verdiğim araca taktırmak istedim bayiden, sipariş formunada yazıldı ve fiyat 300 tl dediler ??? bu bir kazıkmıdır biri bana açıklayabilirmi lütfen? birde karter ağır bişeymidir? yani bizim araçlar zaten ağır donanımdan dolayı bide karter takılınca yakıtını ve performansını etkiler mi?
300tl mi? dalga geçiyorlar heraldeVolk@n link' Alıntı:Arkadaşlar 100-150 tl mi karter? siparişini verdiğim araca taktırmak istedim bayiden, sipariş formunada yazıldı ve fiyat 300 tl dediler ??? bu bir kazıkmıdır biri bana açıklayabilirmi lütfen? birde karter ağır bişeymidir? yani bizim araçlar zaten ağır donanımdan dolayı bide karter takılınca yakıtını ve performansını etkiler mi?
300tl mi? dalga geçiyorlar heraldehllb link' Alıntı:[quote author=Volk@n link=topic=931.msg18846#msg18846 date=1300917915]
Arkadaşlar 100-150 tl mi karter? siparişini verdiğim araca taktırmak istedim bayiden, sipariş formunada yazıldı ve fiyat 300 tl dediler ??? bu bir kazıkmıdır biri bana açıklayabilirmi lütfen? birde karter ağır bişeymidir? yani bizim araçlar zaten ağır donanımdan dolayı bide karter takılınca yakıtını ve performansını etkiler mi?