Ynt: karter koruma fiyatı? faydası? zararı?
Ben yeni taktırdım, 100 TL
Ben yeni taktırdım, 100 TL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orjinal paspas vermıyorlarwarlordares link' Alıntı:http://www.opelgm.com/Opel-ASTRA-J-Karter-Muhafazasi,PR-971.html
servislere bir kıyamet para vermeye gerek yok... 55 TL ye sipariş geçtim. 5-10 liraya taktırdık mı aha 60-70 lira... en sonra 150 kağıt dediler hadi len dedim
Ayrıca servisten sonra memnuniyet anketi geldi.. Anket gelmeden önce servisten aradılar; anket gelirse bize verin bir set paspas vercez dediler... Belki karter muhafazıyı da beleşe taktırtabilirim
al gülüm ver gülüm hesabı... Bu arada bir ankete 50-100 liralık paspas seti veren bir firma düşünün artık Servis ücretinden ne kadar kazanıyor... Bundan sonra böyle... Yağı tuzu internetten satın alıp serviste taktıracaksın... zaten 1 sene sonra garanti bitecek...
bulent_tnt link' Alıntı:Orjinal paspas vermıyorlar
beş para etmez leş gibi kokan paspas verıyorlar direk çöp yani yerıne başka bişey isteyın
Valla pek bi sansiniz yokwarlordares link' Alıntı:zaten öyle bir durum olursa ben o anketi vermem....normalde vermeyi düşünmüyordum.. ama mala bakarız iyi değilse o anketi benden alamazlar.... ne istenebilir başka...