Ynt: Karter Koruma Merak Edenler
Sormak lazım esasında. 800 TL dedikleri o mu acaba???
Sormak lazım esasında. 800 TL dedikleri o mu acaba???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gradient link' Alıntı:Gecen hafta yeni astramin pazarlığını yaparken karter muhafazasi istedim olmaz dediler. O zaman takasa verdigim astranin karter muhafazasını yeniye takın dedim. Tamam dediler. Aracımı teslim almaya gittiğimde dizel sportlarda aracın fabrikadan muhafazali geldigini onlarin da bunu aracı degisim icin lifte aldıklarında gördüklerini söylediler. Güvenmedim araştırdım hakikaten dizellerde plastik bir karter muhafazası varmış. Değiştirmek icin ama on taraftan baya bir seylerin sökülmesi lazimmis.
Sonuc olarak bizim de taktirmamiz gerekiyor mu?ssyt link' Alıntı:size yine bilgi vermişler. Ben aracımı gidip kendim alamamıştım.babama da var demişler..sonra da bakmadık karter koruma var mı diye..ismini anmayayım şimdi malum bayinin battle_Teroriste Odak a götürüp lifte kaldırınca Tarık Bey gösterdi olmadığını ve plastik kapaktan bahsetti. sonra tabi aracı aldığım bayide aldım soluğu..onlar da bilmiyormuş böyle birşey olduğunu.ilk gelen makyajlı araçlardanmış bu da...makyajlılar böyleymiş de söyleymiş de..bir sürü hikaye. hiç yeltenmemişler takmaya. yoksa sizin gibi uyarmaları gerekirdi..isterseniz keselim bu parçayı takalım dediler..ben de lanet olsun dedim..istemiyorum dedim...şimdi karter korumasız geziyorum..Sadece plastik bir kapaktan ibaret değil..içinde parlak bir yalıtım malzemesi vs de var..kışın soğuktan çok etkilenmemesi içinmiş..
gradient link' Alıntı:Sonuc olarak bizim de taktirmamiz gerekiyor mu?