Kasım Ayı Otomobili...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kasım Ayı Otomobili...

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar....Hepinizi sağduyuya davet ediyorum....Bu site güzel ve kaliteli bir paylaşım sitesi....bence bu kadar uzatılmayacak bir meseleyi çok uzattınız....
Ortada bir haksızlık varsa...? olayı site üyeleri vicdanlarında değerlendiriyor...necati kardeş , hasasiyetini anlamaya çalışıyorum ama sükut insana kalite getirir....bence anlatmak ve anlatılmak istenen anlatılmıştır....kimsenin art niyetli olmadığını biliyoruz....

zaten haksızlık yapıldığına inandığınız arkadaş , yunus önde gidiyor... kırmayın artık birbirinizi arkadaşlar...

Arkadaşlar tatsız tartışmalar yaşanmış. oylama şimdilik bu şekilde devam etsin. konu içerisindeki tartışma yönetim tarafından incelenip gereği yapılacaktır lütfen rica ediyorum uzatmayalım

Arkadaşlar tatsız tartışmalar yaşanmış. oylama şimdilik bu şekilde devam etsin. konu içerisindeki tartışma yönetim tarafından incelenip gereği yapılacaktır lütfen rica ediyorum uzatmayalım

Mesajlarım silindikten sonra mı yönetim tarafından incelenecek?

:eek::eek::eek::eek::eek:

tamam baskanım umarım gereken yapılır

başkanım doğru olan kararı vereceğinizi biliyoruz biz opelim net sitesi üyesi değil opelim net ailesinin üyeleriyiz ortada bi haksızlık varsa bu hepimizi etkiler

Geri