Ynt: Kasko Fiyatları
[/quote]
malesef mesajınız hukuken yanlış bilgi içeriyor...
şirket araçlarımız garanti bankasından kredili olduğu için euroka sigorta kredisi bitmediği sürece otomatik olarak yenileme işlemini yapar ancak şöyle bir durum var ki çoğu zaman arayıp teyit almaları gerekiyor..bizim bir araç için aradılar digeri için aramadılar..sonuçta kredili alındığı için herhangi bir yasal olmayan durum yoktur diye düşünüyorum..sadece fiyat konusunda allah ne verdiyse dışarıdan daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz..bize 1.320,64 tl fiyat verdiler dışardan 1.064,00 tl yaptırdık saygılar...screem link' Alıntı:[quote author=dinojasie link=topic=191.msg37321#msg37321 date=1308602983]
herkese iyi akşamlar. bugun kasko yaptırayım diye bi tanıdıgın kasko dükkanına gittim. baktım ki araçım zaten kaskolu. nasıl olur diye baktım. aracımı garanti bankasından kredi cekerek aldıgım için garanti gecen yıl euroka sigortaya yaptırdıgı kaskoyu bana sormadan yenilemiş. ücreti de şirketin hesabından çekmiş. ya nasıl olur filan diye araştırdım. euroka sigorta bizden kaynaklanmıyor garanti bankası aracın üzerine rehin koydugu için kendini garantiye almış dediler. neyse zaten yaptıracaktık dedik . bir önceki kasko 969 lira iken bu sigortayı 1326 lira olarak belirlemişler. ayrıca enjoy plus 1.4. turbo aracımı enjoy 1.4 olarak göstermişler. fiyatta indirim yapmayacaklarını biliyordum( arka tampon ve sol arka stop lambası aldıgım gün kaza nedeniyle degiştirildi ve 1600 lira zarara ugratmıştım ;D ) . neyse enjoy modeli enjoy plus a yükselttim ve aksesuarları eklettirdim( xenon far + 4 hafif alaşımlı jant+ arka park sensörü+ kartel koruma+ siyah cam) . bana cıkardıkları fiyat 1275 lira oldu. kadın gözümün önünde rica etti biraz daha düşürelim diye ancak kazalı oldugu için riskli sayılıyormuşum diger sigortacılardan da 1100 lira fiyat aldıgım için ugraşmadım kabul ettim. euroka A.ş sigorta . bakalım seneye ne olacak. başıma böyle bişey geldi. merak ettigim banka bize sormadan kaskomuzu yenileyebilir mi gercekten. bu yasal mı. avukatakın belki cevaplayabilir. veya bilgisi olan tüm arkadaşlar. teşekkürler
[/quote]
malesef mesajınız hukuken yanlış bilgi içeriyor...