Kasko Fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kasko Fiyatları

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Kasko fiyatları ayrıca teminat değerlerine göre de değişiyor.
Karşılaştırma yaparken bunları da göz önünde bulundurun.
Benim allianz, karşı tarafa verilen zarar için, poliçedeki ismini hatırlamıyorum, 30 bin lira.
Geçen şubatta 1235 liraya yaptırmıştım.

Arac degeri 62.000 uzerinden ayrica sn halililn verdigi formu inceledim benim baya makul bi fiyat cikariolar

geçen sene aralıkta 1200 peşin axa yaptırmıstım full kasko. bu sene hasarsızlık indirimi ile birlikte 617 tl 10 taksit  axa ama axa dusunmuyorum. auto king ile anlasması olan bir kasko dusunuyorum

Özer link' Alıntı:
[quote author=vehicle_dynamics link=topic=2767.msg58170#msg58170 date=1321693794]
Benim allianz, karşı tarafa verilen zarar için, poliçedeki ismini hatırlamıyorum, 30 bin lira.

Arac degeri 62.000 uzerinden ayrica sn halililn verdigi formu inceledim benim baya makul bi fiyat cikariolar
[/quote]

Araç değerinden başka bir de hasar teminat değeri var.Buna da dikkat edin.Yani karşı tarafa hasar verdiğinizde kasko ne kadara kadar ödüyor?

vehicle_dynamics link' Alıntı:
[quote author=Özer link=topic=191.msg58181#msg58181 date=1321695410]
[quote author=vehicle_dynamics link=topic=2767.msg58170#msg58170 date=1321693794]

[/quote]

Araç değerinden başka bir de hasar teminat değeri var.Buna da dikkat edin.Yani karşı tarafa hasar verdiğinizde kasko ne kadara kadar ödüyor?
[/quote]
hocam onu normal sigorta karşılamıyor mu?

ecelnico link' Alıntı:
[quote author=vehicle_dynamics link=topic=191.msg58258#msg58258 date=1321708146]
[quote author=Özer link=topic=191.msg58181#msg58181 date=1321695410]

[/quote]

[/quote]
hocam onu normal sigorta karşılamıyor mu?
[/quote]

Sigorta belli bir miktara kadar karşılıo yanılmıosam 12.000 Tl aşıyorsa kasko devreye giriyor!

3. kişilere verdiğiniz zararları kasko karşılamaz. Sorumluluk sigortası olan trafik sigortası karşılar.  Yani belli limite kadar trafik karşılar, onun üzerindeki miktar için kaskoya başvurulur şeklinde bi durum yok. Bu arada geçen hafta kasko yaptırdım, 630 TL.

bende aracımı temmuzda aldım o zamanki anahtar teslim fiyatına göre full kasko 1100 tl ye ergoda yaptırdım

hokamola link' Alıntı:
3. kişilere verdiğiniz zararları kasko karşılamaz. Sorumluluk sigortası olan trafik sigortası karşılar.  Yani belli limite kadar trafik karşılar, onun üzerindeki miktar için kaskoya başvurulur şeklinde bi durum yok. Bu arada geçen hafta kasko yaptırdım, 630 TL.

Sanırım bu konuda yanlışınız var.Ben bizzat kaskodaki teminatların ne anlama geldiğini sordum.Karşı tarafa verilen zararın trafik sigortasını geçmesi halinde limite kadar olan kısmını kasko karşılıyor

֖rnek, BMW 5.20 ye çarptınız,40 bin lira hasar çıktı BMW de.Fakat trafik sigortası 20 bin lira sını ödüyor.Eğer kaskonuzun bunun için teminatı varsa ve limiti 20 bin lira ise, trafik sigortasının karşılamadığı kalan 20 bin lirayı da kasko ödüyor.Eğer kaskodaki teminat 10 bin lira ise, geri kalan 10 bin lirayı siz cebinizen ödüyorsunuz.Bu bakımdan bu taminat ne kadar yüksek olursa o kadar iyi, tabi bu da fiyatta kendini belli ediyor.

Geri