Ynt: Kasko Fiyatları
Ewet doğru..
Ewet doğru..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nisan ayında kaskolar ile ilgili yeni bir uygulama başlayacak ama daha kimse ne olduğunu tam bilmiyor ama şöyle anlatıyım hasar anında % 100 orjinal parça istersen fiyat farklı yan sanayi(çin malı yani) kabul edersen farklı, yetkili servise istersen farklı, özel servise farklı fiyat verilecek. Kasko yapılırken herşey tam olarak net olacak sonradan bir anlaşmazlık olmayacak.onderak link' Alıntı:kaskolara nisan 2013 den sonra yüzde elli zam geliormus, doğrumu
DERSİMLİ link' Alıntı:ben adama vurdum ben suçluyum diyelim benim kaskom karşılıyacak karşı tarafı adamda yetkili serviste orjinal parçayla onarım yapmak istiyor ne olacak?
Abi zaten karşı tarafın kaskosu varsa o kaskosundan yaptırır aracını kaskoda senin trafik sigortandan alıyor parayı, ama kaskosu yoksa senin trafik sigortana başvuracak zaten böyle bir durum da senin trafik sigortan karşıya yan sanayi parça yollar bunu bütün şirketler yapıyor.DERSİMLİ link' Alıntı:ben adama vurdum ben suçluyum diyelim benim kaskom karşılıyacak karşı tarafı adamda yetkili serviste orjinal parçayla onarım yapmak istiyor ne olacak?
Aynen öyle abi Allah korusun bu ara zaten trafikte 3 seferdir önümde kaza oluyor araba kullanmaktan soğudumDERSİMLİ link' Alıntı:biz yinede vurmayalım trafiklerde uçmuş birde kaza olursa 1.000 tl trafik yaptırırız artık.