Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam bunu sizden duydum valla 1414tl yi geri almış kadar oldum sağolun gençliğin kıymetini bilmek lazımharunhoca link' Alıntı:Senin yaşında olsaydım da değil 1414 TL 14141 TL kasko ödeseydim. general_Pray
Kesinlikle bilmelisin, ömür geçiyor, para kazanılıyor ama gençlik geri gelmiyor.legolas71 link' Alıntı:hocam bunu sizden duydum valla 1414tl yi geri almış kadar oldum sağolun gençliğin kıymetini bilmek lazım![]()
Sen yine de tek bir yere bağlı kalma. Bayiler direkt kendi içindeki acentelere yönlendiriyor ama oradan yaptırmak zorunda değilsin. Sonuçta bayi de onlardan komisyon alıyor ya da kendi acenteleri. Geçen gün başbakan yardımcısı da vatandaşlar internetten teklif alıp fiyat karşılaştırsın diye açıklama yapmış. Devlet de rekabetle fiyatların rekabet ile düşebileceğini düşünüyor olmalı.mathematichi' Alıntı:Bende temmuz başında fiyat almıştım. İlk aracım ve 35 yaş altı olduğum için Allianz Sigorta'dan Full Kasko 2200 TL ve trafik sigortası da 1200 TL civarında çıktı. Fiyat farkı fazla olmuyorsa yaptırmakta sıkıntı yok ama kaskoda fiyat çok oynuyorsa ille de Allianz olmasına gerek yok ki arkadaşın söylediği gibi diğer firmalarda garanti bozulması olmuyor. Farklı kasko firmalarında yaptırınca garantinin bozulması olayını bende ilk defa duydum ve o yüzden burda bilen arkadaşlara sormak istedim. Yardımlarınız için teşekkürler.
haldun' Alıntı:Sen yine de tek bir yere bağlı kalma. Bayiler direkt kendi içindeki acentelere yönlendiriyor ama oradan yaptırmak zorunda değilsin. Sonuçta bayi de onlardan komisyon alıyor ya da kendi acenteleri. Geçen gün başbakan yardımcısı da vatandaşlar internetten teklif alıp fiyat karşılaştırsın diye açıklama yapmış. Devlet de rekabetle fiyatların rekabet ile düşebileceğini düşünüyor olmalı.mathematichi' Alıntı:Bende temmuz başında fiyat almıştım. İlk aracım ve 35 yaş altı olduğum için Allianz Sigorta'dan Full Kasko 2200 TL ve trafik sigortası da 1200 TL civarında çıktı. Fiyat farkı fazla olmuyorsa yaptırmakta sıkıntı yok ama kaskoda fiyat çok oynuyorsa ille de Allianz olmasına gerek yok ki arkadaşın söylediği gibi diğer firmalarda garanti bozulması olmuyor. Farklı kasko firmalarında yaptırınca garantinin bozulması olayını bende ilk defa duydum ve o yüzden burda bilen arkadaşlara sormak istedim. Yardımlarınız için teşekkürler.
https://www.sigortam.net/trafik-sigortasi/mehmet-simsek-trafik-sigortasi-aciklamasi