Kasko hakkında yardım

Ynt: Kasko hakkında yardım

Bugun bir yerden fiyat aldım araç degeri 34500 hasarsızlık indirimi var artı lpg var kaza sonrasında orjinal parça ister yetkili ister özel servis birde anahtarlı çalınma dahil dedi ve  ilk kazada 5000 tl kadar kasko delinmiyor sanpojapon ve ak sigorta 700 tl tsigortada 200 tl toplamda 900

groupama çoğunlukta mesajlarda.mini onarım,cam olayı, orjinal parça,yedek anahtar,pert olayı bunları iyice sorup soruşturmak lazım.

bunyasg link' Alıntı:
groupama çoğunlukta mesajlarda.mini onarım,cam olayı, orjinal parça,yedek anahtar,pert olayı bunları iyice sorup soruşturmak lazım.

Bu bahsedılenlerın hepsı var benım kaskoda. pert olayında 3 yıl sıfır arac degerını verıorz dıyorlar ama kandırmaca, bunun olması ıcın pert hasar oranının arac fıyatının %80nı olması lazım kı böyle bır kaza durumunda da zaten bu parayı sızın ıcın göz yası doken yakınlarınız alır.

dreamofice link' Alıntı:
Bu bahsedılenlerın hepsı var benım kaskoda. pert olayında 3 yıl sıfır arac degerını verıorz dıyorlar ama kandırmaca, bunun olması ıcın pert hasar oranının arac fıyatının %80nı olması lazım kı böyle bır kaza durumunda da zaten bu parayı sızın ıcın göz yası doken yakınlarınız alır.

benimde nisan 9 da bitiyor sigorta ve kasko.groupamanın acentesi var onlarla birebir görüşeceğim.geçen yıl görüşmüştüm ama vandaki opel axa ve koç allianz ile anlaşmalı olunca ve meslek indirimi olunca koç allianzdan yaptırmıştım.

GROUPAMA DAN GENİŞLETİLMİŞ KASKO YAPACAKSINIZ FAZLA ARAŞTIRMANIZA GEREK YOK HOCAM..

batigol1907 link' Alıntı:
ben 12 şubatta yaptırdım grupamadan ve autokingle anlaşmalıydı yani benim kaskoda mini onarım autokingle anlaşmalı
ayrıca ben de grupamayı tavsiye ederim en çok da cam değişimi için orjinalini takıyorlar çoğu firma yan sanayi takıyor...

Benim bi mini onarim isim vardi autoking anlasmamiz bitti dedi kaskoyu yapan arkadasi aradim evet oda anlasma bitti dedi.Siz nerden biliyorsunuz autokingle anlasmasi olduğunu arayip sordunuzmu ?

Autokingle anlasmasi yok artik groupamanin baska bir yerle anlastilar autokingden daha ilgili ve sakin bir yer , yeri yenibosnada adini unuttm .

wave61 link' Alıntı:
GROUPAMA DAN GENİŞLETİLMİŞ KASKO YAPACAKSINIZ FAZLA ARAŞTIRMANIZA GEREK YOK HOCAM..

çok abartılı bir fiyat çıkarmazlar inşallah(geçen yıl axa 4500tl çıkarmıştı) eğer fiyat makul olursa şu an niyetim groupama

YAŞINIZ 29 BİR KAZANIZ VAR MI BİLMİYORUM BENİM YAŞ 27 2. KASKO YAPTIRDIM 1370 FALANDI

wave61 link' Alıntı:
YAŞINIZ 29 BİR KAZANIZ VAR MI BİLMİYORUM BENİM YAŞ 27 2. KASKO YAPTIRDIM 1370 FALANDI

bu 3.aracım allaha şükür bir kazam filan yok.

Geri